Chefi la cuțite 2020. Cum arată farfuriile din anul 2050, pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu
Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero au degustat farfuriile pregătite de concurneți, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Publicat: Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 20:31 | Actualizat: Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 23:46- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Proba de gătit pe echipe a durat doar șaizeci de minute, timpul parcă s-a comprimat, sub influența emoțiilor uriașe. Concurenții de la „Chefi la cuțite” au avut misiunea de-a găti rețete venite parcă din anul 2050, așa că farfuriile trebuie să arate cât mai futurist.
Când cronometrul s-a oprit, concurenții conduși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus farfuriile pe bandă și au așteptat degustarea făcută de juriul special format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero.
Ce s-a întâmplat la degustarea preparatelor, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”
Între timp, jurații emisiunii „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a analiza și pentru a degusta ce farfurii au pregătit concurenții.
Pe aceeași temă„Farfuria mea arată astăzi a trăznaie, e o nebunie. Toate cometele alea cum zburau pe acolo, și toate texturile, coada cometei cum se duce în tot felul de așchii”, a descris Cătălin Scărlătescu, extrem de mândru de farfuria sa.
Pe aceeași temă„Elegantă, simplă, frumoasă. O să fie foarte greu astăzi pentru degustători. Din punctul meu de vedere e o farfurie așa cum ar trebui să arate”, a fost de părere Florin Dumitrescu, analizând atent rețeta rivalului său.
Florin Dumitrescu a făcut o combinație de piept de rață cu Sait Jacques, trufe și foie gras, Cătălin Scărlătescu a ales un piept de prepeliță cu o combinație extrem de colorată de piureuri, în timp ce Sorin Bontea a mizat pe un mușchi de vită cu creveți (surf and turf).
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!