Cu ce se ocupă acum și cum i s-a schimbat viața lui Mario Mădălin Dumitru după participarea la Chefi la cuțite
În interviul Chefi la cuțite, concurentul Mario Mădălin Dumitru a povestit despre experiența lui de la show-ul culinar și cum i-a schimbat viața participarea la emisiune.
Publicat: Luni, 18 Noiembrie 2024, 12:57 | Actualizat: Luni, 18 Noiembrie 2024, 14:57Mario Mădălin Dumitru, concurentul Chefi la cuțite din sezonul 13 care a fost cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner, s-a bucurat din plin de experiența Chefi la cuțite.
Ce proiecte de viitor are semifinalistul Mario Mădălin Dumitru din sezonul 13 Chefi la cuțite
Concurentul a ajuns până în semifinală în sezonul 13 și se bucură de această reușită. După participarea la emisiunea, viața lui profesională s-a schimbat.
Pe aceeași temăChiar dacă inițial își dorea să plece din nou în străinătate, el a primit oportunitatea să lucreze la mai multe restaurante din Reghin și Delta Dunării.
“În locurile unde am fost am ajuns datorită emisiunii Chefi la cuțite”, a povestit Mario.
El avea oportunitatea să creeze propriul său meniu care se atașa la cel existent deja la restaurantele unde a fost invitat să colaboreze.
Mario a povestit că a inclus în acest meniu personal multe dintre preparatele pe care el le-a gătit la Chefi la cuțite.
“De foarte multe ori era nevoie să ies din bucătărie, să merg să stau de vorbă cu oamenii la masă, să facem o fotografie. Erau mulți copii, mămici, era o chestier super tare”, a mărturisit Mario.
Concurentul a mai mărturisit că avea deja biletele luate pentru a se reîntoarce la Milano, acolo unde locuiește, dar a renunțat la această dorință pentru că a primit un proiect.
El va deschide un bistro în București care se va numi “The Golden Knife”, ducând mai departe povestea lui de la Chefi la cuțite.
“Uite cum se schimbă viața la 180 grade”, a mai adăugat Mario.
El spune că multe dintre colaborările sale se datorează participării de la Chefi la cuțite. La noul său bistro, el își dorește să poată colabora cu participanții din sezoanele trecute Chefi la cuțite.
“Și n-are cum să iasă ceva rău când sunt numai profesioniști acolo”, a mai zis fostul concurent Chefi la cuțite.
Pe aceeași temăMario a zis că va dori să îmbine bucătăria italienească cu cea românească, iar fiecare fost cocurent invitat va avea propriile sale signature dishes, lăsându-și amprenta pe fiecare preparat.
Mario a mai povestit că după ce s-a terminat show-ul culinary, chef Richard Abou Zaki l-a chemat timp de 10 zile la Retroscena pentru a vedea cum decurge treaba într-o bucătărie cu stele Michelin.
Fostul concurent a zis că a primit și pe rețelele de socializare multe mesaje și are mulți urmăritori acum.
Chiar dacă părinții lui, care locuiesc în Italia, ar fi avut nevoie de ajutorul lui Mario, în special atunci când tatăl lui și-a rupt piciorul, ei l-au înțeles că trebuie să își urmeze drumul. În ciuda suferinței și gândurilor care îl măcinau că era departe de părinți, Mario a continuat să meargă pe drumul lui pentru a-și vedea cariera înflorind.
De sărbători, Mario spune că părinții lui vor veni în România să îl viziteze și știe că el va rămâne în țară. Lui Mario i-au dat lacrimile când s-a gândit că va petrece Crăciunul alături de părinții lui și de bunicii lui în țară.
Pe aceeași temă