Antena

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Tânăra în vârstă de 24 de ani din echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a reușit să devină prima femeie care primește un astfel de trofeu.

Publicat: Miercuri, 16 Iunie 2021, 23:59 | Actualizat: Joi, 17 Iunie 2021, 00:01
Galerie de imagini
Narcisa Birjaru este marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9
Antena 1

Narcisa Birjaru a decis să participe în sezonul 9 ca să demonstreze că știe să gătească preparate cu mult gust, dar nu se aștepta să devină, la finalul competiției, marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1.

În ediția difuzată în data de 16 iunie 2021, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro și a devenit astfel prima femeie care reușește o astfel de performanță.

Cine este Narcisa Birjaru, marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Sezonul 9 al îndrăgitului show de la Antena 1 ne-a adus pe micile ecrane concurenți din mai toate colțurile lumii, cu povești de viață incredibile, toți uniți de o puternică pasiune pentru gătit. Printre aceștia s-a numărat și Narcisa Birjaru, tânăra care avea să devină câștigătoarea Chefi la cuțite 2021.

Extrem de emoționată, aceasta a mărturisit că a venit la emisiune la îndemnul celor dragi, pentru a demonstra că știe să gătească și că gustul este cel mai important aspect la o farfurie. Chiar dacă este emotivă și cu greu a putut să-și stăpânească emoțiile din audiții, tânăra în vârstă de 24 de ani a ales să pregătească pentru chefi o rețetă de burger cu cartofi.

Pe aceeași temă

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, a dezvăluit atunci concurenta, cu lacrimi în ochi, fericită că are șansa să își vadă idolii în carne și oase.

Narcisa Birjaru gătind în audiții, la Chefi la cuțite

Ușile s-au deschis și Narcisa Birjaru a povestit celor trei chefi cum a ajuns de la spălat de vase la meseria de bucătar. În prezent, aceasta lucrează la un stand up comedy,

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sutn o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, a povestit aceasta, spre surprinderea juraților.

Căsătorită de la vârsta de 14 ani, frumoasa concurentă i-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu dezvăluirile sale și lacrimile de fericire au cuprins-o atunci când aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul din sezonul. Așa avea să înceapă aventura culinară a concurentei care a devenit câștigătoarea din finala Chefi la cuțite 2021.

Recomandari A1

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, a mărturisit concurenta cu lacrimi în ochi, care l-a făcut să plângă chiar și pe Sorin Bontea

Narcisa Birjaru și Cătălin Scărlătescu în finala Chefi la cuțite 2021

Apoi, după ce a trecut cu bine peste probele din bootcamp, aceasta a primit tunica mov și a ajuns astfel în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ce s-a aflat despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Battle după battle și duel după duel, concurenta a fost numai ochi și urechi și a învățat extrem de multe noțiuni despre gătit și bucătărie, ajungând să aibă astfel o evoluție spectaculoasă.

Ajunsă în semifinală, Narcisa Birjaru a dat tot ce a avut mai bun și a pregătit farfurii care au primit punctaje mare. A fost a treia care a reușit să se califice în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Pe aceeași temă

Apoi, avându-i drept rivali pe Elena Matei și pe Cătălin Amarandei, tânăra din București a reușit să demonstreze că a fost cea mai bună dintre cei buni și a devenit astfel marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

„Am intrat într-o adevărată familie la Chefi la cuțite, iar acest show mi-a dat multe oportunități. Mă recunosc oamenii pe stradă și foarte mulți dintre ei îmi scriu mesaje pe conturile mele de social media. Mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine. Mă bucură mult fiecare mesaj și încerc, pe cât posibil, să răspund tuturor (...). Încă nu știu exact ce vreau să fac cu premiul. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut”, a dezvăluit câștigătoarea Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Whatsapp LinkedIn
finala chefi la cutite chefi la cutite 2021 chefi la cutite sezonul 9 chefi la cutite sezon nou sorin bontea florin dumitrescu catalin scarlatescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiul
Finala Chefi la cuțite sezonul 12. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro
Nina Hariton a recunoscut ce relație există între ea și Constantin Onuț, de fapt. Ce a dezvăluit...
Ce mesaj a transmis Laurențiu Neamțu după finala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce a recunoscut și ce a...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Mai multe