Antena

5 look-uri spectaculoase pe care le-a avut Gina Pistol, în noul sezon „Chefi la cuțite!

În noul sezon Chefi la cuțite nu doar farfuriile vor fi  spectaculoase, ci și ținutele și look-ul Ginei Pistol. Outfit-urile alese sunt de fiecare dată surprinzătoare și complimentate de toți cei din jur.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 August 2020, 16:49 | Actualizat: Vineri, 28 August 2020, 11:58
Galerie de imagini
Gina Pistol, în noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Puțini sunt cei care știu că Gina Pistol este printre primele persoane care ajunge dimineața pe platoul de filmare, tocmai pentru a se pregăti din timp.

Gina Pistol, apariție de senzație în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite

„Eu ajung de fiecare dată odată cu doamnele de la curățenie. Dimineața mă trezesc, fac un duș, sar în niște haine super comode și vin la filmare. Pentru că sunt de ani de zile în industria asta, îmi fac singură părul și machiajul.

Pe aceeași temă

Gina Pistol, cu un look nou la „Chefi la cuțite”

Steluța și Lăcrămioară, fetele noastre de la hair și make-up mă ajută la părțile mai complicate. Ziua în care am avut părul creț a fost o adevărată provocare și nu aș fi reușit fără ele… nu în timp util ca să mai și filmăm”, povestește Gina Pistol.

Pe aceeași temă

Sezonul 8 Chefi la cuțite începe în această toamnă la Antena 1. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite telespectatorilor începând cu luna septembrie.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite sezon 8 cand incepe sezon 8 chefi la cutite chefi la cutite sezon nou chefi la cutite sezon 8 online gina pistol
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024 🏊‍♂️ În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei EXCLUSIV. Alexandru, motociclistul rănit în şicanarea din Iaşi, povesteşte cum a intrat în el BMW-ul avocatei: "Intenţionat s-a izbit în mine"
Citește și
Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar
Chefi la cuțite | Sezonul 13, 15 mai 2024. Cine a câștigat mare premiu
Chefi la cuțite | Sezonul 13, 15 mai 2024. Moment emoționant! Alexandru Sautner a făcut un gest la care...
Chefi la cuțite | Sezonul 13, 15 mai 2024. Cum au notat jurații primul preparat din marea finală
Video recomandate
Video
Citește și