Mâncarea tradițională a dat bătăi de cap chefilor! Ce rețete au ales să gătească la „Chefi la cuțite”
A venit momentul ca Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să descopere care este a zecea amuletă pregătită de Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 28 Septembrie 2020, 20:32 | Actualizat: Marti, 29 Septembrie 2020, 15:34Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Se pare că deocamdată, Cătălin Scărlătescu este cel care conduce detașat, căci are cinci amulete. Sorin Bontea a fost ceva mai puțin norocos, reușind să adune doar trei, în timp Florin Dumitrescu trebuie să recupereze puternic, fiindcă are doar o amulet.
De data aceasta, în a zecea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei chefi trebuie să demonstreze că și mâncarea românească tradițională poate să fie servită sub formă de fine dining.
Pe aceeași temăDupă ce s-au gândit bine, fiecare și-a ales preparatul cu care speră să dea marea lovitură, în lupta pentru amuletă.
Sorin Bontea a decis să pregătească lapte de pasăre, iar Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-o plăcintă cu brânză. Florin Dumitrescu, în schimb, a ales să gătească o tocăniță de cartofi. Ca rețeta sa fie una de fine dining, mâncarea va fi servită cu spumă de afumătură și jeleu de mărar!
„Tocănița de cartofi e o mâncare care mă leagă de copilărie, dar și de perioada adultă, de Cristina, soția mea”, a dezvăluit acesta.
Pentru cei care nu știu, tocănița de cartofi este mâncarea cu care acesta a fost cucerit de soția sa!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!