Ștefan Borleanu de la “Chefi la cuțite” se mândrește cu o mamă superba. Cum arată cea mai specială femeie din viața lui
Ștefan Borleanu, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu, se mândrește cu o mamă superbă pe rețelele sociale.
Publicat: Sambata, 12 Iunie 2021, 00:27 | Actualizat: Sambata, 12 Iunie 2021, 01:15- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ștefan Borleanu se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați concurenți din cadrul emisiunii "Chefi la cuțite". Încă din preselecțiile show-ului, tânărul a impresionat cu talentul său în artele culinare, lucru care i-a adus cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu.
Concurentul a fost foarte discret pe parcursul emisiunii în ceea ce privește viața lui personală, însă nu ezite să publice pe contul de Instagram imagini cu cea mai specială femeie din viața lui, mama acestuia.
Cum arată mama lui Ștefan Borleanu, concurentul "Chefi la cuțite"
La cei 26 de ani, Ștefan Borleanu este de meserie bucătar și reușește să facă senzație cu preparatele lui, lucru pentru care familia lui este mândră, în special mama lui cu care are o legătură foarte specială.
Pe aceeași temăDe asemenea, concurentul de la "Chefi la cuțite" își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai frumoase momente din viața lui, însă o poză alături de mama sa a atras toată atenția. Un lucru este evident, Ștefan Boldeanu a moștenit cele mai frumoase trăsături de la femeia care i-a dat viața.
Poza a a strâns rapid mai bine de 200 de aprecieri, semn că Ștefan Borleanu este urmărit de un număr mare de persoane. Mai mult decât atât, concurentul "Chefi la cuțite" a surprins pe toată lumea cu fotografia sa, iar mama acestuia a impresionat cu frumoasele trăsături ale feței.
Cine e Ștefan Borleanu
Ștefan Boldeanu a venit mai pregătit ca niciodată în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” să îi uimească pe cei trei chefi cu preparatul său deosebit, mai exact sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv. În timp ce își pregătea rețeta sofisticată, tânărul a dezvăluit că vine din Vâlcea, dar stă de ceva timp în București.
Concurentul a mai mărturisit faptul că tatăl său este de meserie inginer, așa că la 19 ani a decis să se înscrie la Facultatea de Construcții, însă după ceva timp și-a dat seama că acest domeniu nu este ceea ce își dorește să facă. Acesta a început să se gândească la un plan B și astfel a înțeles că bucătăria este drumul său.
În 2017, Ștefan Borleanu a făcut cursuri de specialitate și apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde și-a îmbogățit experiența. De asemenea, tânărul a ajuns și în Statele Unite ale Americii, unde a lucrat timp de câteva luni.
„În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (...). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii”, a spus el în preselecții.