Hello Chef sezon 7, 1 iunie 2024. Ce a gătit chef Roxana Blenche pentru Betty Salam. Cu ce preparate a surprins-o pe artistă
Chef Roxana Blenche și chef Samuel au primit o provocare de zile mari din partea artistei Betty Salam, în ediția 14 din Hello Chef de pe 1 iunie 2024. Gazdele emisiunii au încercat să o impresioneze pe tânără cu cele mai spectaculoase preparare. Iată ce rețete au avut de pregătit cei doi.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 01 Iunie 2024, 16:20 | Actualizat: Sambata, 01 Iunie 2024, 16:39În ediția 14 din „Hello Chef”, de pe 1 iunie 2024, chef Roxana Blenche și chef Samuel au făcut show în bucătărie. Gazdele show-ului culinar au avut-o ca invitată pe Betty Salam, care nu a stat prea mult pe gânduri și a dat startul unei competiții de zile mari între cei doi.
Artista a dezvăluit că și-ar dori să mănânce două preparate diferite realizate de mâinile celor doi chefi: ciorbă de fasole în pâine și vită cu piure și trufe. Pentru a nu exista discuții aprinse între ei, chef Roxana Blenche și chef Samuel au tras la sorți rețele impuse de Betty Salam.
Pe aceeași temăAstfel, ciorba de fasole în pâine a ajuns la chef Samuel în timp ce vita cu piure și trufe a fost făcută de chef Roxana Blenche. Pentru a o cuceri pe cântăreața cu preparatul său, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a decis să mai pregătească și o panna cotta cu măr și scorțișoară.
În rândurile de mai jos o să puteți vedea care sunt ingredientele și modul de preparare pentru rețeta de vită cu piure și trufe.
Ingrediente rețetă de vită cu piure și trufe. Cum a surprins-o Roxana Blenche pe Betty Salam în ediția 14 din „Hello Chef” de pe 1 iunie 2024
Pentru a realiza o vită gustoasă cu piure și trufe este nevoie de următoarele ingrediente:
- 200g mușchi de vită,
- 250 g cartofi,
- 100g unt,
- 100ml lapte,
- 50ml ulei de măsline,
- 50g salsa de trufe,
- 30g piper verde murat,
- 200ml smântână lichidă,
- 100ml cognac
- O ceapă șalotă,
- Sos Worcestershire.
Mod de preparare rețetă de vită cu piure și trufe
Chef Roxana Blenche a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al rețetei de vită cu piure și trufe în ediția 14 din „Hello Chef” de pe 1 iunie 2024. Pentru început se curăță și se taie cartofii pentru a se pune la fiert peste care se adaugă sare pentru a le da gust.
Între timp se pune la gătit carnea de vită în uleiul de măsline. Peste ea se mai pune usturoiul, untul și condimentele după bunul plac. Aceasta se lasă pe aragaz până prinde culoare, iar mai apoi se bagă la cuptor pentru 6 minute la 180 de grade.
Pe aceeași temăDupă ce cartofii au fiert suficient se pregătește piureul peste care se adaugă și trufele, sare și piper. Spre final se pune la încălzit sosul de Worcestershire.
Pentru a vedea cu se realizează rețeta de panna cotta cu mere și scorțișoară trebuie să urmăriți videoclipul de mai sus.
Hello Chef a revenit cu un nou sezon savuros, ce îmbină preparatele tradiționale cu gastronomia internațională și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY.