Antena

Rețeta lui chef Samuel pentru Arrancini cu mozzarella și somon. Secretul preparatului care l-a cucerit pe Lucian Viziru

În ediția Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024, Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Lucian Viziru patru rețete. Una dintre ele a fost arrancini cu mozzarella și somon. Iată de ce ingredient secret ai nevoie ca să-l prepari și tu la tine acasă!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 22 Octombrie 2024, 16:53 | Actualizat: Marti, 22 Octombrie 2024, 17:37
Galerie de imagini
Rețeta lui chef Samuel pentru Arrancini cu mozzarella și somon. Secretul preparatului care l-a cucerit pe Lucian Viziru
Antena 1

Arancini cu mozzarella și somon a fost rețeta cu care chef Samuel l-a cucerit pe Lucian Viziru în ediția Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024. Iată cum a preparat-o chef-ul cu ajutorul unei conserve delicioase de la Năvodul Plin!

Pe aceeași temă

Rețeta pas cu pas de arancini cu mozzarella și somon a lui chef Samuel

Arancini este o rețetă de orez care provine din bucătăria siciliană. De fapt, arancini sunt niște chifteluțe din orez, care se pregătesc de regulă ca aperitiv.

Pe lângă ingredientele de bază, chef Samuel a adăugat și mozzarella în rețeta de arancini. De asemenea, el a ales să pună și o conservă de somon în sos mexican de la Năvodul Plin. Această alegere i-a dat preparatului final un gust demențial, datorită complexității aromelor și ingredientelor.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pentru început, chef Samuel s-a ocupat de prepararea unui risotto, pe care l-a călit cu ceapă și roșii uscate. Pentru că și-a dorit ca orezul să rămână lipicios, nu l-a clătit cu apă înainte.

Chef Samuel a mai precizat că ceapa nu trebuie să devină foarte colorată, iar orezul trebuie amestecat, ca să nu se lipească de tigaie.

Așa cum ziceam și în rândurile de mai sus, pentru ca rezultatul final să fie unul perfect, chef Samuel s-a folosit de conserva de somon în sos mexican, care conține atât porumb, cât și fasole roșie.

Recomandari A1

„Am de toate!”, a spus chef Samuel, în momentul în care a desfăcut conserva de somon.

După ce a gătit risotto, l-a răsturnat într-un bol, alături de conserva de somon și mozzarella, amestecând totul bine. După ce a lăsat conținutul l-a răcit, l-a scos din frigider și a început să formeze biluțe, pe care le-a trecut prin făină, ou și panko. După ce le-a terminat de asamblat, le-a pus pe toate la prăjit.

Pe aceeași temă

Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, pe Antena 1

Emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

Whatsapp LinkedIn
hello chef hello chef sezonul 8 chef samuel rețetă arrancini cu mozarella si somon
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Site-ul Amazon cu prețuri mai mici ca Temu și Shein. 20 dolari pentru canapele, 8 dolari bijuteria
Citește și
Hello Chef sezonul 8, 19 octombrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul...
Hello Chef sezonul 8, 19 octombrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie!...
Hello Chef sezon 8, 19 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru pastitsio. Cum l-a pregătit și ce...
Hello Chef sezon 8, 12 octombrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche de poale-n brâu. Ce ingrediente se folosesc...
Video recomandate
Video
Citește și