Antena

Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius. Au observat un lucru ce a provocat animozitate tot sezonul

Ce i-a făcut pe fanii emisiunii Insula Iubirii să creadă că Bianca urmărește finala Insula Iubirii din casa lui Marius. Glumele au curs: “Are prosoape la fel”.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 28 August 2023, 13:10 | Actualizat: Luni, 28 August 2023, 13:10
Galerie de imagini
Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius
Insula Iubirii/Antena 1

Poate unul dintre cele mai așteptate momente de la Insula Iubirii a fost confruntarea finală între Bianca și Marius, dar și testimonialele după 6 luni de la încheierea filmărilor. Cel mai dur test al fidelității și-a scris ultima filă a sezonului 7 cu momentul dintre tânăra de 25 de ani și cel poreclit în emisiune „Făt Frumos”.

Pe aceeași temă

Deși s-au așternut peste povestea lor de iubire peste 6 luni, timp în care relația lor a luat-o de la capăt și s-a încheiat marcată fiind de reproșurile a ceea ce au făcut în emisiune. În vreme ce Bianca Giurcă a mărturisit că i-ar fi iertat orice lui Marius, bărbatul nu a putut trece peste apropierea dintre tânără și Alin.

Ceremonia finală a focului dintre cei doi a adus, de asemenea, reproșuri, dar și păreri de rău, îmbrățișări și priviri stânjenite din partea amândurora. Marius Moise a fost, totodată, uimit de vorbele ispitei Oana Monea. Au decis să părăsească Thailanda separat, fiecare pe drumul său, despărțiți, însă acasă au decis să nu se despartă pentru a nu-și șoca familiile cu decizia luată. La scurt timp, însă și-au dat seama că nu pot trăi într-o relație în care niciunul dintre ei nu poate trece peste ceea ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Bianca s-a mutat la București, Marius a rămas singur în casa imensă din Ialomița.

Ce i-a făcut pe fanii emisiunii Insula Iubirii să creadă că Bianca urmărește finala Insula Iubirii din casa lui Marius. Glumele au curs: “Are prosoape la fel”

La testimonialele filmate după 6 luni de la filmarea emisiunii, bărbatul spune că nu mai există loc de împăcare, iar Bianca a mărturisit printre lacrimi că deși s-a despărțit de Marius, nu poate trece peste relația cu el, nu îl poate uita și îl iubește.

Deși sunt pe drumuri separate, însă nenumărate detalii i-au pus pe gânduri pe fanii emisiunii, care s-au întrebat “Cât de despărțiți sunt?”. Un aspect care a creat deopotrivă animozitate și râsete, tot sezonul, și pentru care Marius a fost criticat, este dorința lui, spusă explicit Biancăi, de a avea prosoape la fel în baie. Ea nerespectând de fiecare dată acest lucru, au exista nemulțumiri, spuse, de altfel, și în emisiune.

Pe aceeași temă

Ei bine, în seara de duminică, 27 august, Bianca s-a filmat în casă, în timp ce urmărea Insula Iubirii. Tânăra era proaspăt ieșită din baie, având un prosop mare pe corp și unul pe cap, ambele de aceeași culoare.

Fanii emisiunii au început pe grupurile de meme să glumească: “Bianca are prosoape la fel, sigur e la Marius acasă”. Postare a strâns peste 1,1K de aprecieri, iar comentariile au început să curgă, oamenii spunând că Bianca se află la București, în sufrageria casei sale pentru că au comparat imaginile din casa lui Marius.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii marius morise insula iubirii sezonul 7 bianca giurca
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024. În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Schema prin care şoferii plătesc mai puţin pe poliţele RCA. Un şofer a primit ofertă de 2.300 de lei, faţă de cea de 3.450 de la broker
Videoclipul zilei
Citește și
Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în...
Cine este ispita Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață...
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Video recomandate
Video
Citește și
Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Ce schimbări importante vor avea loc Catine.ro
Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” Happy Channel
Reacția lui Volodimir Zelenski după decizia României de a oferi Ucrainei un sistem Patriot Libertatea.ro
Ordin de la Kremlin: ce decizie a luat Vladimir Putin în legătură cu meciul Ucraina - România de la... Ziare.com
Legătura neaşteptată dintre soţiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu. Cele două sunt de o frumuseţe... AntenaSport
Cum a reacționat soția lui Jorge după ce artistul a povestit public că a înșelat-o cu câteva zile în urmă:... Elle
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul... Spynews.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie... BZI
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă HelloTaste.ro
Povestea profesoarei din București care îi învață pe copii să iubească sportul. Mulți dintre elevii ei au... Antena3.ro
Elevii nu mai au voie cu smartphone-urile la școală în Los Angeles. De ce au fost interzise telefoanele în clasă useit
Horoscopul zilei de 22 iunie 2024. Racii au motive de bucurie. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
România trece oficial la salariul minim european. Ce este și cum se calculează acesta Wall-Street
Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor: A fost la mine... Kudika
Zodiile protejate de divinitate până de Rusalii 2024. Sunt binecuvântate Playtech
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro... Redactia.ro
Un român prezintă ce poţi cumpăra cu 5 lire dintr-un Lidl din Anglia: "La noi cu 28 lei închiriezi coșul pentru... Observator
De ce bărbații sunt mai predispuși la boli cardiovasculare. Particularitățile care îi diferențiază MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Cum a reușit un român să se dea drept „starletă din Bulgaria” și să păcălească nouă bărbați cu 42.000... Gandul
Cum arăta Larisa a lui Pescobar înainte de FaceApp şi Photoshop. Schimbare ŞOC CanCan
Alimente și băuturi pe care să le eviți în sarcină DeParinti
RM de la BTS a declarat că „timpul trece diferit afară”, la scurt timp după ce Jin a fost eliberat din armata... ZUTV
De ce dispar vrăbiuțele din Europa. Fenomenul a fost observat și în România UseIT
Cobbler cu căpșuni. Un desert foarte simplu, dar delicios Hello Taste