Antena

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și au avut un schimb acid de replici. Marius Moise a făcut o confesiune neașteptată, iar Bianca Giurcă a decis să îi faăc o mărturisire neașteptată colegei sale de cameră, Ana Maria Măriuță.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 14 Iulie 2023, 22:10 | Actualizat: Vineri, 14 Iulie 2023, 22:10
Galerie de imagini
În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și au avut un schimb acid de replici
Antena 1

După ce au ales cu ce ispite vor să meargă la următorul date la Insula Iubirii sezonul 7, concurenții au început să se relaxeze din nou. Acesta a fost momentul în care Marius Moise a recunoscut un detaliu surprinzător. Între Daria Cuflic și Răzvan Kovacs a avut loc un schimb acid de replici.

Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ce a dezvăluit Marius Moise despre el

În timp ce stătea la masă și discuta cu Marius Budin și cu ispita Deni Mariș, iubitul Biancăi Giurcă a surprins cu o confesiune neașteptată.

„Am avut câteva persoane la care eram abonat, mă mai uit”, a fost secretul pe care l-a recunoscut Marius Moise atât concurenților și ispitelor, cât și la testimonial.

Acesta a spus că se uită pe o celebră platformă dedicată adulților și Bianca Giurcă, iubita lui, cunoaște aceste detalii.

Pe aceeași temă

Între timp, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și între ei a avut loc un schimb acid de replici, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„Ai zis mulțumesc, Răzvan, că mi-ai cărat bagajele de pe plajă?”, a întrebat concurentul, după ce a rămas să strângă singur prosopul și lucrurile ispitei de pe plajă.

„Mulțumesc, am văzut. Puteai să lași. Eram sigură că o să aduci, da? În primul rând. În al doilea rând am târâit asta la date în continuu”, a fost replica Dariei.

Cei doi au continuat să își arunce replici acide, însă la un moment dat, ispita a ales să se retragă din dialog: „Vedem. Hai pa!”.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Cu atitudinea asta o să mai vorbești cu pereții”, a zis Răzvan Kovacs supărat de modul în care a fost tratat.

„Ea tot vrea să se joace, dar nu îi iese, că tot ea vine și își cere scuze”, a zis tânărul la testimonial.

Ulterior, Daria Cuflic a venit să discute iar cu partenerul ei de date, în încercarea de a-i explica că „a ajuns-o oboseala din urmă” și că are nevoie de odihnă.

„Atitudinea asta mi se pare greșită. De ce nu te-ai întors?”, i-a reproșat el.

„M-a lovit somnul. Ce s-a întâmplat, a murit cineva?”, a încercat Daria să se apere, însă a fost deja prea târziu, căci iubitul Emei s-a retras și a anunțat că se duce să doarmă.

Un alt moment surprinzător din ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezoznul 8 a fost atunci când Bianca Giurcă și Ana Maria Măriuță au intrat în apa mării crezând că nu sunt auzite de camerele de filmat. Iubita lui Marius a criticat-o pe Ema pentru gesturile făcute, în timp ce Ema a spus despre Bianca, într-o discuție cu Claudia, următorul lucru: „Eu încerc să o păzesc pe ea, iar ea mă afundă”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2023 insula iubirii sezonul 7 insula iubirii online ispite concurenti
Stirile zilei Bărbat nevinovat, eliberat după 10 de ani închisoare. O mamă şi fiica ei sunt condamnate după ce au complotat asasinarea bunicii
Citește și
Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a...
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă...
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal...
Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata...
Video recomandate
Video
Citește și
Apa de orez te-ar putea ajuta să slăbești. Ce beneficii are pentru organism Catine.ro
Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” Happy Channel
Ce s-a ales de grupul Wagner, la un an de la revolta lui Prigojin împotriva lui Putin. „A fost incredibil de... Libertatea.ro
Ordin de la Kremlin: ce decizie a luat Vladimir Putin în legătură cu meciul Ucraina - România de la... Ziare.com
Cum se înţelege Mihaela Borcea cu fiica ei vitregă! Mesajul care nu lasă loc de interpretări: „Nu avem... AntenaSport
Cum a reacționat soția lui Jorge după ce artistul a povestit public că a înșelat-o cu câteva zile în urmă:... Elle
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul... Spynews.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie... BZI
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ce fel de clătite se mănâncă în lume. 31 de variante de pe toate continentele HelloTaste.ro
Cel mai puternic medicament împotriva durerii produs chiar de corpul uman Antena3.ro
Experții au dezvăluit harta organelor din corp. Detaliul din anatomia umană care i-a surprins useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Care este cea mai lungă plajă din Europa? Răspunsul încă naște controverse Wall-Street
Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor: A fost la mine... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată... Redactia.ro
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București... Observator
Sindromul ovarelor polichistice, boala care duce la infertilitate. Cauze, simptome și tratament MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Ce spune forma PICIOARELOR despre personalitatea ta? Gandul
I-am surprins împreună😲 Primele imagini cu Carmen Grebenișan și noul iubit! CanCan
Cei mai importanți nutrienți pentru dezvoltarea creierului la bebeluși DeParinti
BTS va colabora cu Despicable Me 4 pentru o nouă colecție de produse inspirate de Minioni, în vederea promovării... ZUTV
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul UseIT
Ce condimente se pun la carnea de porc. Ele dau un gust aparte preparatului tău Hello Taste