Antena

Video-ul în care Iustina l-a făcut pe Cornel să se enerveze! "Parcă îmi e dor să fiu pe insulă, să mă distrez"

Iustina Luchian, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, a postat pe contul ei de Instagram un video în care apare alături de Cornel.

Publicat: Marti, 01 Octombrie 2024, 12:39 | Actualizat: Marti, 01 Octombrie 2024, 13:35
Galerie de imagini
Iustina a fost sufletul petrecerilor de pe insulă aproape seară de seară și s-a bucurat de experiențele de la date-urile cu ispitele masculine fără, însă, să cadă în ispită.
A1

Iustina Luchian a devenit una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii în sezonul 8, după ce a dat dovadă că este foarte naturală atunci când apare în fața camerelor și a fost definiția distracției pe insula fetelor, în Thailanda.

Video-ul amuzant postat de Iustina Luchian pentru fanii Insula Iubirii

Iustina a fost sufletul petrecerilor de pe insulă aproape seară de seară și s-a bucurat de experiențele de la date-urile cu ispitele masculine fără, însă, să cadă în ispită.

Pe aceeași temă

Chiar dacă se distra pe cinste și încerca să pară indiferentă atunci când vedea imaginile cu Cornel în care el părea că a întrecut măsura, Iustina abia aștepta să îl vadă și să plece împreună acasă.

În ciuda tuturor lucrurilor pe care le-a zis despre el, Iustina le-a spus fetelor de mai multe ori că el este bărbatul vieții ei și nu își vede viitorul fără ea.

La bonfire-ul final, lucrurile s-au așezat exact așa cum și-a dorit Iustina pentru că aceasta era și dorința lui Cornel, și au decis să plece împreună acasă, în special după ce au aflat că vor deveni părinți în curând.

Cornel a fost în culmea fericirii atunci când a aflat vestea și a știut că Iustina, așa cum este ea, e femeia care îl completează perfect.

Când au ajuns în țară, Cornel și Iustina s-au căsătorit, exact așa cum își plănuiseră evenimentul în detaliu și au avut parte de cea mai frumoasă petrecere, alături de oamenii dragi din viața lor.

Iustina este în prezent însărcinată în 8 luni și așteptă să nască în noiembrie. Recent, concurenta Insula Iubirii a postat pe contul ei de Instagram un video amuzant pentru fanii emisiunii.

A post shared by Iustina Luchian (@iustinaaloghin)

Pe aceeași temă
Recomandari A1

“Cornel, stăteam așa și mă gândeam și parcă mi-e dor să fiu pe insulă, să merg la date-uri, să mă distrez, să merg chiar și în club”, spune Iustina în noul video.

“Alo, ai uitat de asta, uite aici”, îi arată Cornel spre burtica ei de gravidă.

“Asta e cea mai frumoasă realitate”, spune Iustina zâmbind și mângâindu-și burtica de gravidă.

Nu de puține ori Iustina a mărturisit că abia așteaptă să nască și să își cunoască fetița pentru care ea și Cornel au ales un nume special. Pe fiica lor o va chema Ivana Nectaria.

Noul video a strâns peste 6.000 de aprecieri, iar fanii i-au complimentat în secțiunea din comentarii.

“Burtica zici ca e o Bombonică ”

“Ce familie frumoasă!”

“Cea mai frumoasă mami”

Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinți în curând, bucurându-se de cea mai frumoasă perioadă din viața lor de cuplu.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 8 iustina cornel
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Clujenii s-au trezit cu panouri prin care sunt îndemnaţi să se mute în Bacău. "Chiria prea mare?"
Videoclipul zilei
Citește și
Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite...
Maria Covașa, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a dezvăluit totul! "Marcel îmi scria când era...
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina...
Daiana și Rareș, concurenții Insula Iubirii sezonul 8, din nou împreună? Fotografia care i-a dat de gol
Video recomandate
Video
Citește și