Antena

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 25 Noiembrie 2023, 23:05 | Actualizat: Sambata, 25 Noiembrie 2023, 23:06
Galerie de imagini
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”
Antena 1

Ichikawa Koikuchi a precizat, în culisele iUmor, că a pregătit un număr așa cum nu s-a mai văzut până acum pe scena de comedie de la Antena 1, dar care va amuza pe toată lumea.

„Am venit din Japonia, unde sunt un comediant foarte faimos. Toată lumea mă cunoaște acolo! În Japonia, lumea mă oprește pe stradă și mă salută. (...) Ce mai știu despre România este că sunt oameni buni aici și multe fete frumoase. Dragii mei, numărul meu va fi cu adevărat ceva ce nu ați mai văzut până acum. Va fi foarte interesant și vă veți amuza!”, a spus el în clipul de prezentare.

Pe aceeași temă

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi a făcut balonașe cu cele mai nebune accesorii: „N-ai cum așa ceva!”

„Sunt Ichikawa din Japonia, iar numărul meu este... cu pârțuri. Sună foarte dezgustător. Dar, odată ce voi începe, o să vă placă!”, a fost promisiunea concurentului, înainte de a începe să tragă „pârțuri” pe scena iUmor.

După ce a strigat numărătoarea inversă, iar muzica a început, Ichi și-a dat jos pantalonii și a apelat la fel de fel de accesorii prin intermediul cărora a scos ”balonașe” din posterior: „Nu cred așa ceva!”, a spus Cătălin Bordea, iar Cheloo a ținut să remarce: „Ce bine că suntem plătiți în momentele astea!”

„Eu chiar mă întrebam când vine omul care face concursuri de flatulențe. Chiar așteptam acest moment și eram sigur că o să fie din Japonia, că doar ei sunt atât de creativi la capitolul acesta.”, a zis Delia la testimoniale, iar Bordea a adăugat: „Eu am crezut că este play-back... Să te controlezi să dai aerul în halul ăsta... N-ai cum așa ceva!”

Delia și-a scos telefonul ca să filmeze momentul în care Ichi scotea balonașe de săpun cu ajutorul posteriorului. În continuare, lui Bordea nu-i venea să creadă că ce face niponul este real: „Nu există așa ceva! Chiar arăta a om serios. Nu te așteptai! Părea un contabil de treabă.”

Momentul a devenit și mai interesant atunci când concurentului i s-a alăturat pe scenă Cosmin Natanticu: „Vă rog să veniți lângă mine! Oricine!”. Juratul a primit o cască cu un balon uriaș, pe care a trebuit să și-o așeze pe cap, dar și ochelari de protecție: „Ca să nu îți intre stropi în ochi!”. Ce a urmat s-a lăsat cu râs copios: „Ultimul meu număr!”

„Trei, doi, unu!”, iar Ichi a ”suflat” cu posteriorul o săgeată care a spart, cu precizie, balonul de pe capul juratului: „N-am crezut că dă săgeți darts...!”. Pe urmă, Cosmin Natanticu i-a luat locul concurentului, luând accesoriul de suflat și poziționându-l în dreptul gurii.

Ulterior, s-a trecut și la jurizare, iar Delia a fost cea care a preluat cuvântul: „Să privim chestia asta cu seriozitate, pentru că este vorba de ani de muncă în spate și de pasiune pentru treaba asta. Omul ăsta a lucrat foarte mult cu el.”, iar Natanticu este de părere că jurata l-ar chema la concertele sale.

Recomandari A1

Contrat așteptărilor, Ichikawa a dezvăluit că, pentru show-urile sale, nu mănâncă cu trei zile înainte „pentru a avea aer suficient”.

După ce Cheloo și-a spus părerea, precizând că „acest număr și-a atins perfecțiunea artistică și spirituală”, jurații au ajuns la concluzia că pârțurile vor fi întotdeauna amuzante. Așadar, Ichikawa Koikuchi a primit toate cele patru like-uri.

Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 15 cătălin bordea cheloo delia cosmin natanticu comedie umor ichikawa koikuchi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Citește și
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru aka Dana Budeanu, super moment plin de umor: Mobilați-vă...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru:...
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, scenetă amuzantă despre conflictele de la...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!” AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000... Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Prima țară din lume care ar putea introduce votul prin telefon: când ar urma să fie implementată procedura Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Zodiile masculine nepoliticoase. Aceşti nativi sunt bădărani, mai bine îi ţii la distanţă Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Prognoza ACCUWEATHER. Meteorologii au modificat prognoza pentru jumătatea lunii mai 2024. Când vine vara, cu adevărat Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
Florin Piersic, vizitat de Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila la spital! Cum se simte maestrul după intervenția chirurgicală
Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre despărțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a făcut tânăra
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Medicool sezonul 6, 11 mai 2024. Cum să te protejezi corect de razele UV în timpul furtunilor solare, sau în vacanța la mare
Oana Lis, imagini rare cu cicatricea rămasă după operația de cancer! Soția lui Viorel Lis, mai deschisă ca oricând
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Trupul neînsuflețit al lui Naomy a ajuns în România! Unde și când va avea loc înmormântarea cântăreței transgender
Mireasa, sezon 7. Hatice, reacție furibundă după ce Andrei a vorbit despre ea: „Ca prietenă a Simonei am simțit nevoia să o apăr”
Elveția este câștigătoarea Eurovision 2024! Nemo a spart trofeul pe scenă | VIDEO
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle a participat la petrecerea aniversară a Gabrielei Pițigoiu. Ce au publicat cei doi foști soți
Mai multe