Antena

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

Alex Cazacu a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea juraților celui mai nou sezon iUmor. Deși intenția lui a fost să își „testeze” materialul pe scena de comedie, prestația sa nu a fost pe placul lui Cătălin Bordea. Iar Cosmin Natanticu a sărit în apărarea concurentului. Ce a urmat!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 30 Septembrie 2023, 22:48 | Actualizat: Sambata, 30 Septembrie 2023, 22:48
Galerie de imagini
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”
Antena 1

În clipul de prezentare, Alex Cazacu s-a descris ca fiind un comediant și scriitor și speră că textele sale vor fi „gustate” și de către cei patru jurați: „Scriu foarte mult, în general umor, pentru filme, seriale. Am o emisiune online: <<Ușor picant>> se numește. Bordea și Natanticu sigur mă cunosc. Peste tot unde s-a putut, mai ales că industria este foarte mică, am încercat să dau din coate. Să vedem și aici... Dacă o dau rău, mă las de stand-up!”

Iar, ca să îl încurajeze, Emi și Cuza i-au spus că au încredere în el: „Ai experiență! Cred că e o chestiune de text, atât. Să n-ai deloc emoții! Hai la scenă!”

Pe aceeași temă

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu a stârnit reacții neașteptate la masa juriului

Alex Cazacu și-a început materialul pe scena iUmor, arătând că „și-a făcut temele” și știe la ce fel de emisiune a venit: „Am tot citit comentariile de la emisiune, ca să văd care este publicul țintă și tot vreau să fiu sincer. Eu nu ascult manele, dar nu vreau să îi blamez pe cei care o fac și, pentru cei care ascultă, <<a blama>> înseamnă a vorbi de rău, a fi dușman.”, replică care a stârnit aplauzele în sală, inclusiv pe cele ale lui Cheloo.

Cu un început promițător, concurentul a continuat cu tot felul de ironii la adresa sa și a relației pe care o are: „Am o iubită și uneori mă întreb ce vede la mine, dacă e mulțumită de corpul meu și o parte mică din mine îmi spune că nu e. Dar facem foarte multe chestii, ne înțelegem bine, unii oameni chiar ar spune că s-a mutat la mine. Nu și ea... că asta ar însemna să plătească chirie. Și în timp ce NU se muta la mine, și-a adus, întâmplător, toate obiectele pe care le deține. Așa mai face ea. Ca bărbat e foarte greu când intri într-o relație, mai ales când nu vrei, că nu mai poți să-ți faci toate tabieturile. Eu, de exemplu, nu mai pot să merg la toaletă cu ușa deschisă. Asta îmi plăcea mie! Mă aducea foarte aproape de natură.”

Materialul său nu i-a impresionat prea tare pe jurați: „Mie mereu mi-au părut ca un etern adolescent care vrea să facă asta. Ceva lipsește.”, a jurizat Cătălin Bordea, iar Cosmin Natanticu i-a atras atenția concurentului că lipsa de experiență își spune cuvântul în prestația sa: „Mai trebuie lucrat la material. Ai mai fost la iUmor?”, dar nici bine nu a pus întrebarea, că Bordea a intervenit rapid: „Eu mor cu asta! De 15 sezoane tot aud întrebarea asta! Dar poți să vezi la televizor despre ce este vorba! Nu mai fi surprins, vino aici și dă tot!”

Iar, în scurt timp, jurizarea a fost acaparată de o discuție contradictorie între Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu: „Ascultă-mă și pe mine! Tu ai fost vreodată la un concurs? E diferit! (...) Bordea nu a fost niciodată la un concurs să vadă ce înseamnă să fii la televizor să știi că depinzi de un juriu și, în spatele lor, un public care e plătit și nu știi dacă râde pe bune sau îi dă unul un semn.”, a spus deranjat Cosmin Natanticu.

Pentru că simțea că pierde controlul discuției, Cătălin Bordea s-a ridicat în picioare: „Nu contează fețele neprietenoase din public! Când te duci într-un club sau într-un bar sau într-o sală de spectacole, mai sunt oameni neprietenoși în public. N-are importanță! Te uiți peste ei!”

Într-un final, Cheloo a luat atitudine și a trecut la jurizare: „Emisiunea asta nu e telenovelă!”. Alex Cazacu a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și a lui Cheloo.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 15 cătălin bordea cheloo delia cosmin natanticu comedie umor alex cazacu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Imola 2024 se văd LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 17 - 19 mai, urmărește toate etapele pe canalele dedicate.
Stirile zilei Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Citește și
George Tănase îl aduce în semifinala iUmor pe Cristiano Ronaldo: „Sunt aici să vă arăt ce...
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai...
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia:...
iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Paula Chirilă și Irinel Pană aka Nicușor Dan și Klaus Iohannis, replici...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024. Nativii care sunt puși la încercare de Univers Catine.ro
Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns... Happy Channel
LIVE TEXT | Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Ministru: starea sa este „extrem de gravă”.... Libertatea.ro
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori de alergii, acum suntem... Ziare.com
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România:... AntenaSport
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:... Elle
Incendiu puternic în Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări Spynews.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă HelloTaste.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se... Antena3.ro
Cea mai puternică explozie solară din ultimii 7 ani are loc săptămâna aceasta. De ce nu se va vedea pe cer... useit
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Florin Barbu se va întâlni cu retailerii pentru a discuta despre eliminarea produselor românești din magazine Wall-Street
Eleganță și stil la Festivalul de Film de la Cannes 2024: Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe... Kudika
Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri scumpe lui Dan Alexa Playtech
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul Redactia.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50%... Observator
Ce proprietăți are sarea de mare. Cum îți influențează organismul MediCOOL
Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi HelloTaste
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume ProSport
Calcul complet. Ce pensie va primi un român, dacă are o vechime de 35 de ani de muncă Gandul
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și Ioana au avut ideea... CanCan
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău DeParinti
Britney Spears „a câștigat 40 de milioane de dolari” în 2023 și nu are „nicio problemă cu banii”. O... ZUTV
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria UseIT
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă Hello Taste