Cartofi noi cu ceapa verde si rozmarin
"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Publicat: Vineri, 28 Mai 2010, 00:00 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 21:47- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
De cand am rozmarin in gradina, sunt alt om. Usturoi n-am inca, dar nu-i timpul trecut (sper).
Ingrediente: - cartofi noi
ceapa verde
rozmarin
usturoi
sare si piper
Ceapa verde e in topul preferintelor mele. S-a potrivit bine si aici.
Cartofii noi nu-s romanesti, e prea devreme pentru ei. Totusi, pofta a fost prea mare si nu m-am putut abtine.
Am spalat cartofii, ceapa si rozmarinul si le-am pus intr-o oala impreuna cu usturoiul. Am condimentat cu sare grunjoasa si piper proaspat macinat.
Am turnat peste ele trei linguri de ulei de masline extravirgin, am adaugat doua cani de apa si am pus oala pe foc, cu capacul desupra. (
Dupa 25 de minute aveam cina.
Pentru a afla cateva din secretele maestrului bucatar Adi Hadean vizitati blogul sau - http://www.adihadean.ro si contactati-l pe e-mail contact@adihadean.ro.
citeste revista Felicia