Desert: Spuma de ciocolata cu cirese
Acest desert se prepara rapid si este extrem de aromat. Poate fi servit la petreceri!
Publicat: Marti, 24 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Marti, 01 Decembrie 2020, 14:24- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Spuma de ciocolata cu cirese:
- 150g de ciocolata neagra 70%;
- 2 oua cu albusurile separate de galbenusur;
- 6 cirese;
- 200ml de frisca lichida;
- 1 lingura de kirsch.
Mod de preparare pentru rețeta Spuma de ciocolata cu cirese:
1. Se bat laolalta galbenusurile si kirsch-ul, apoi se incorporeaza cu grija in ciocolata topita, amestecata cu cele patru linguri de frisca lichida.
2. Se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in amestecul de ciocolata. Se asaza compozitia cu o lingura in sase pahare pentru shoturi si se lasa la frigider. Se asaza deasupra cate o lingurita de frisca usor batuta si cate o cireasa (cu codita) si se serveste.
FOTO: goodfood.ro