Reteta: Supa de pui cu taietei si ou
Iata o reteta delicioasa, usor de preparat si foarte sanatoasa!
Publicat: Luni, 27 Februarie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 14 Ianuarie 2021, 22:50- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru reteta Supa de pui cu taietei si ou:
- 2 piepti de pui fara piele si dezosati, taiati cubulete;
- 1,2 litri supa de pui;
- 140g de taietei din faina integrala;
- 140g de porumb tanar, injumatatiti pe lungime, sau boabe de porumb congelate;
- 2 oua batute;
- suc de lamaie;
- ½ lingurita otet;
- 2 cepe verzi tocate marunt.
Mod de preparare pentru reteta Supa de pui cu taietei si ou:
1. Se pun carnea de pui si supa intr-o cratita mare si se fierb la foc mic timp de 5 minute. Intre timp, se prepara taieteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Se adauga porumbul si se fierbe timp de 2 minute. Se amesteca bine supa, apoi, in timp ce lichidul inca se invarte, se tine o furculita deasupra cratitei. Se toarna incet ouale peste dintii furculitei. Se amesteca din nou in aceeasi directie, apoi se opreste focul. Se adauga suc de lamaie si otet.
3. Se scurg taieteii si se impart in patru castroane. Deasupra se toarna cu polonicul supa, se presara ceapa si se serveste.
Poftă bună!
FOTO: goodfood.ro