În perioada sărbătorilor pascale, gospodinele vor să prepare cele mai bune rețete pentru a-i răsfăța pe cei dragi, dar și pentru a respecta tradițiile, reunind familia în jurul mesei. De la acest gând a pornit și chef Nicolai Tand, care a ales să pregătească o rețetă specială de ravioli, folosind numai ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, oferite de Penny.
Descoperă în rândurile de mai jos cum se pregătește acest preparat prezentat de Chef Nicolai Tand în ediția din 15 aprilie 2025 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.
Cum se face rețeta de ravioli cu sos cremos și salami crocant, a lui Chef Nicolai Tand, prezentată la Neatza cu Răzvan și Dani pe 15 aprilie 2025
Chef Nicolai Tand a ales să pregătească o rețetă de ravioli cu sos cremos și salami crocant, venind în ajutorul celor care vor să impresioneze la masa de Paște cu un preparat inedit, simplu și rapid.
„Am fost la Penny, am făcut câteva cumpărături. Mie îmi place să fac mâncare, să gătesc din cap în coadă, dar de data asta, astăzi m-am gândit să fac un fel de „confort food”. Ca să faci „confort food” îți trebuie materie de calitate” a spus chef-ul cu mare bucurie în timp ce despacheta produsele pe care le-a achiziționat.
Descoperă în rândurile de mai jos ingredientele și modul de preparare pentru rețeta de ravioli cu sos cremos și salami crocant a lui Chef Nicolai Tand, pe care a pregătit-o cu foarte mare lejeritate și cu multă pasiune, demonstrând că simplitatea poate câștiga aprecierile tuturor.
Ingrediente - Rețeta de ravioli cu sos cremos și salami crocant a lui Chef Nicolai Tand
Iată mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest deliciu culinar:
- ravioli formaggi (gama SELECTOIN)
- VIRGILIO PARMIGIANO REGGIANO
- smântână lichidă
- salami / prosciutto crudo
- unt
- 2 gălbenușuri
- sare
- piper
- ceapă
Mod de preparare - Rețeta de de ravioli cu sos cremos și salami crocant a lui Chef Nicolai Tand
Primul pas este de a pune ravioli la fiert în apă cu sare, iar în același timp se pune în tigaie unt, smântână lichidă, sare și piper. Se lasă pe foc până când sosul începe să scadă. După ce s-au fiert pastele se toarnă sosul peste ele alături de două gălbenușuri și parmezan.
Se amestecă pentru ca gusturile să se combine frumos, iar înainte de servire se pot pune câteva fâșii de prosciutto crudo sau salami în funcție de preferință. Pentru cei care sunt îndrăgostiți de gustul Salami, Nicolai Tand recomandă ca o parte din acesta să fie pus la cuptor sub formă de chipsuri pentru câteva minute pentru a deveni crocant, în timp ce cealaltă parte se trage în tigaie alături de ceapă.
Poftă bună!
Pentru reușita acestei rețete, Chef Nicolai Tand a ales să folosească cu multă încredere produsele din gama SELECTION de la Penny! Aceasta a ajuns din nou la raft și îi încântă pe clienți cu delicii rafinate precum: brânzeturi fine, vinuri alese, salam cu trufe, paste, dar și deserturi irezistibile.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, gama SELECTION a pregătit o ediție specială de produse festive care reușesc să aducă un plus de rafinament meselor de Paște. Cei care aleg aceste produse vor obține fără îndoială cele mai bune preparate și vor transforma tradiția într-o artă culinară cu adevărat.
Descoperă și tu gustul rafinat al gamei SELECTION și bucură-te de toate produsele puse la dispoziție, deoarece sunt disponibile în stoc limitat.