Antena

Ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt. Mulți părinți le oferă copiilor fără să știe toate ingredientele

Unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite produse de tip fast food sunt bucățile de chicken nuggets. Mulți părinți le oferă copiilor, fără să știe ce conțin acestea, de fapt, și care sunt toate ingredientele.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 05 Iulie 2024, 13:59 | Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024, 15:18
Galerie de imagini
Descoperă ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt
sursa foto: Profimedia

Într-un timp în care ritmul vieții de zi cu zi este extrem de agitat, tot tot mai multe persoane aleg să consume produse de tip fast food, printre acestea fiind și bucățile de chicken nuggets. Fără o formă anume sau în formă de animale, produsele sunt foarte apreciate mai ales de copii. Totuși, mulți părinți le oferă celor mici fără să știe ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt.

Ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt. Mulți părinți le oferă copiilor fără să știe toate ingredientele

Bucățile de chicken nuggets sunt uunul dintre cele mai apreciate și consumate alimente de tip fast food. Fie că sunt cumpărate de la restaurante, fie că sunt luate de la supermarket și gătite acasă, aceste produse fac mai ales deliciul copiilor.

Pe aceeași temă

Numeroși părinți le cumpără și le oferă celor mici, iar motivele sunt variate. Ritmul agitat al vieții de zi cu zi, în care mulți ajung să nu mai aibă timp sau energie să petreacă multe ore în bucătărie, sau faptul că cei mici sunt mofturoși sau poftucioși îi determină pe părinți să cumpere și să ofere astfel de produse. Totuși, nu mulți știu ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt.

Pe aceeași temă

Mulți părinți consideră că bucățile de chicken nuggets sunt o variantă sănătoasă de mâncare, căci sunt făcute din carne de pui. Totuși, un articol publicat recent de nypost.com arată ce conțin bucățile de chicken nuggets. Se pare că acestea conțin uneori doar 30% carne de pui. Produsul poate conține sare, arome, coloranți și zaharuri, dar și o substanță numită metabisulfit de sodiu, zis și E224, care este un aditiv alimentar folosit pe post de conservant, antioxidant, agent de albire și dezinfectant. Consumul regulat poate cauza la unele persoane iritație gastrică și probleme de respirație.

Pe aceeași temă

Data viitoare când vrei să cumperi chicken nuggets urmărește cu atenție eticheta și încearcă să alegi un produs care are procentul cel mai ridicat de carne și cât mai puține alte ingrediente nocive. În plus, specialiștii recomandă să eviți cât mai mult aditivii alimentari nocivi, mai ales atunci când vine vorba despre alimentația copiilor.

Whatsapp LinkedIn
nuggets nuggets pui ingrediente
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Videoclipul zilei
Citește și
Nuggets de pui cu sos de iaurt. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 9 iunie 2022
Un bărbat și-a comandat nuggets de pui, dar când a deschis cutia a rămas fără cuvinte. Ce a găsit...
Ea e fetița care a mâncat doar nuggets timp de 6 ani. Ce s-a întâmplat apoi cu Jessica Jones
A mâncat timp de 15 ani DOAR NUGGETS de pui! Ce se întâmplă acum cu ea
Video recomandate
Video
Citește și