Ce se ascunde pe cartea de 8 de romb (caro), de fapt. Detaliul pe care nu mulți l-au observat la cărțile de joc
În fiecare pachet de cărți de joc există și o carte de 8 de romb (caro), însă puțini au observat ce detaliu surprinzător ascunde această carte.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 14 August 2023, 15:49 | Actualizat: Luni, 14 August 2023, 17:50Jocul de cărți este extrem de popular în toate țările și opțiunile nu sunt deloc puține. Poker, tabinet, trombon sau kems, iată doar câteva din jocurile pe care le poți juca cu familia, cu prietenii sau chiar la sălile de joc. În fiecare pachet de joc există un 8 de romb (caro), însă puțini sunt cei care au observat ce detaliu se „ascunde” pe această carte.
Ce se ascunde pe cartea de 8 de romb (caro), de fapt. Detaliul pe care nu mulți l-au observat
Aproape toată lumea știe măcar câteva jocuri de cărți și, în prezent, oamenii se pot bucura de acest hobby fie jucând fizic, fie în mediul online.
În orice pachet găsim 54 de cărți de joc și una dintre ele este 8 de romb (caro). Recent, un utilizator Twitter a stârnit un val puternic de reacții atunci când a dezvăluit ce detaliu se ascunde pe această carte.
Pe aceeași temăPotrivit acestuia, cele 8 romburi de pe carte sunt așezate în așa fel încât ele să formeze cifra 8.
„Ce vârstă aveai atunci când ai descoperit asta?”, scrie internautul în dreptul imaginii din postare, arată cei de la mirror.co.uk.
Postarea a devenit virală și a făcut senzație, făcând rapid înconjurul lumii.
Când au fost inventate cărțile de joc
În prezent există numeroase jocuri de cărți ce diferă în funcție de țară și cultură. Istoria ne arată faptul că cei care au inventat cărțile de joc au fost chinerii, undeva prin secolul al nouălea, în timpul dinastiei Tang. Ulterior, acestea au devenit tot mai populare și au început să fie folosite și în Egipt și India.
În Europa, cărțile de joc au ajuns abia în secolul al XIV-lea, în țări precum Italia, Spania, Franța și Portugalia. Inițial, fiecare țară folosea propriile simboluri: italienii și spaniolii foloseau cupa pentru trandafirul elvețian, iar germanii și francezii au ales inima. Pentru romb (caro), elvețienii au folosit clopoțelul, în timp ce spaniolii au ales ca symbol moneda.
Ulterior, setul de cărți de joc francez s-a bucurat de cea mai mare popularite și structura acestuia (ce folosește simboluri precum inimă, romb, treflă și pică) s-a extins în toată lumea. În prezent, un set de cărți de joc conține 54 de cărți, dintre care două sunt cu jokeri.