Antena

Ce salariu primește fiica patronului FAN Courier. Este angajată la firma tatălui său. „Cel mai sincer milionar” dă cărțile pe față

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de curierat din România face dezvăluiri din viața profesională, dar și cea personală. Fiica sa lucrează în cadrul companiei.

Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 14:33 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:05
Galerie de imagini
Felix Pătrășcanu vorbește despre afaceri, obiective și familie
Shutterstock, YouTube

Felix Pătrășcanu deține FAN Courier, una dintre cele mai mari companii de curierat din România. Acesta a vorbit în cadrul unui podcast despre viața de familie și cea profesională.

Pe aceeași temă

Ce salariu primește fiica patronului FAN Courier. Tânăra este angajată la firma tatălui său

Felix Pătrășcanu a discutat, în cadrul podcastului „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, despre parcursul său în viață, obiective, companie și familie.

Afaceristul a punctat câteva dintre prioritățile sale, dar și perspectiva din care a pornit pe drumul businessului.

Pe aceeași temă

Compania FAN Courier poartă numele fondatorilor: Felix, Adrian și Niculai. Aceștia au pus bazele ei în anul 1997.

„Am copilărit împreună”, dezvăluie Felix Pătrășcanu. „Ne raportăm în același fel la familie, bani...”

„Companiile nu se distrug neapărat din cauza crizelor. Cele mai multe dispar din cauza neînțelegerilor dintre oameni”, mai adaugă acesta.

Deși la un moment dat s-au gândit să vândă tot și să se ”retragă” fără griji, Felix a mărturisit că s-au răzgândit gândindu-se la copii: „Vin copiii care-și cer drepturile.”

„Felix, Adrian și Niculai vor lăsa businessul acesta copiilor?” întreabă Mihai Morar.

„Cinci sunt în companie deja”, răspunde Felix.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Fiica lui Felix Pătrășcanu lucrează în cadrul companiei pe care acesta o deține. Aceasta a studiat pentru a lucra în Parlamentul European, însă pandemia i-a arătat un alt drum în viață.

Tânăra s-a angajat la firma tatălui ei, lucrând în prezent pe o poziție în HR. Aceasta a fost încântată de mediul de lucru și s-a implicat din ce în ce mai mult în firmă.

Felix mărturisește că atunci când fiica sa s-a angajat în cadrul FAN Courier nu i-a spus nimic: „Ea a mai lucrat la mine veri, când mai venea în vacanțe lucra în companie. Dar când s-a angajat, nu mi-a spus absolut nimic.S-a dus acolo pe entry level, 2.500. Și acum salariul ei este de 5.000 de lei.”

„Trebuie să ținem cont că-i dau și bonuri de masă!” glumește afaceristul.

Felix Pătrășcanu dezvăluie faptul că fiica sa, în momentul de față, conduce departamentul HP și are în subordinea sa mai mulți angajați.

Pe aceeași temă

De asemenea, „Cel mai sincer milionar”, cum a fost numit de Mihai Morar, a oferit și câteva recomandări celor care doresc să pună bazele propriilor companii.

„N-am construit casa decât atunci când am avut bani de două. (...) Nu-ți construi niciodată fericirea pe nefericirea altora”, sunt doar câteva dintre sfaturile pe care Felix le dă oamenilor la început de drum.

De asemenea, acesta recunoaște că la începutul poveștii FAN Courier era considerat „un mic dictator”. Mărturisește că ar fi fost în pragul închiderii în acel moment, însă lucrurile au luat o altă întorsătură, mult mai frumoasă decât se așteptau cu toții.

Whatsapp LinkedIn
fan courier felix pătrășcanu firmă de curierat românia salariu fan courier milionar
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
FAN Courier preia operatorul de transport şi logistică SLS Cargo
Ilfov: Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti nu s-a confirmat; societatea anunţă că...
Ilfov: Sediul Fan Courier din Ştefăneşti, evacuat după ce directorul instituţiei a primit un e-mail...
Se fac angajări masive în acest domeniu! "Oferim salarii de 1.000 de euro, dar nu găsim oameni"
Video recomandate
Video
Citește și