Antena

Imagini inedite de la botezul fiului fostului Principe Nicolae și al Alinei Binder. Cine sunt nașii copilului

Fostul Principe Nicolae și-a botezat copilul în urmă cu o săptămână, însă recent a publicat imagini de la eveniment. Micuțul a primit numele regretatului Rege Mihai.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 30 Iunie 2022, 16:29 | Actualizat: Joi, 30 Iunie 2022, 17:03
Galerie de imagini
Imagini inedite de la botezul fiului Principelui Nicolae
Hepta

Fiul fostului Principe Nicolae și al soției lui, Alina Binder, a fost botezat la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Nepotul regretatului rege Mihai a publicat pe rețelele sociale imagini de la eveniment.

Alina Binder și nașa micuțului au strălucit în cadrul evenimentului. Nașii micuțului Mihai sunt antreprenorul Liviu Popescu și soția acestuia.

Ce imagini a publicat fostul Principe Nicolae de la botezul fiului său

„Data de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima familiei mele. În această zi, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia s-a săvârșit Taina Sfântului Botez fiului nostru, Mihai”, a transmis fostul principe Nicolae.

„În urmă cu 100 de ani, la 15 octombrie 1922, a avut loc ceremonia de încoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria ca suverani ai României Mari, la catedrala construită special pentru acest moment solemn. Faptul că fiul nostru a devenit creștin în aceeași catedrală unde străbunii săi au fost unși drept Regi ne onorează profund”, se mai arată în mesjaul publicat de fostul Principe Nicolae.

În dreptul unei imagini cu mai mulți invitați, alina Binder a scris :„ Poza istorica, Brătianu, Cantacuzino, Ghyka, Draghici, Florescu alaturi de nepotii Regelui Mihai”. În acea imagine soția fostului Principe Nicolae apae ținându-l în brațe pe proaspărul botezat, în timp ce fiica cea mare a cuplului stă în brațele lui Mihai Ghyka.

„Mai mult, bunicul meu, Regele Mihai, a purtat titlul de Mare Voievod de Alba Iulia. Iată încă un element pentru care, împreună cu soția mea Alina-Maria de Roumanie, am dorit ca botezul strănepotului său să fie săvârșit la Alba Iulia, ținând legătura între trecut, prezent și viitor in acest loc cu o încărcătură simbolică deosebită”, a mai transmis fostul Principe Nicolae.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială, împreuna cu nașii noștri, Liviu și Simona Popescu, sora mea Elisabeta-Karina de Roumanie, cumnatul meu Mihai, socrii mei, Rodica și Heinz Binder și, nu în ultimul rând, mulțumim localnicilor pentru primirea călduroasă și pentru urările deosebite pe care ni le-au adresat!”, a conchis fostul principe Nicolae.

Recomandari A1

Nicolae al României este tată din nou. Ce a transmis

Fostul Principe Nicolae a anunțat că fiul i s-a născut pe 15 aprilie 2022.

Fiul fostului Principe are un nume cu semnificație deosebită și s-a născut și într-o perioadă istorică pentru familia regală.

„Cu recunoștință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc vestea nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București. Soția mea Alina-Maria și fiul nostrum în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulțumim cu recunoștință tuturor romînilor care ne sunt alături cu dragostea și entuziasmul lor.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder mai au împreună un copil. Maria-Alexandra, fiica celor doi, s-a născut în luna noiembrie 2020, la un spital din Capitală.

Cine este Alina Binder, soția fostului Principe Nicolae

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în anul 2018, la Sinaia.

Cuplul format din Fostul Principe Nicolae și Alina Binder a fost surprins prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii.

Pe aceeași temă

Alina Binder este absolventa a Scolii de Muzică și Arte Plastice din București și a Colegiului Național I.L Caragiale.

Pe aceeași temă

A absolvit Academia de studii Economice și un master în Relații Internaționale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este pasionată de aviație si a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot.

Whatsapp LinkedIn
fostul principe nicolae alina binder copii vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Voluntar polonez care a luptat în Ucraina, spulberat pe un drum din România. A fost aruncat câţiva metri în aer, după ce o maşină i-a izbit ATV-ul pe contrasens
Videoclipul zilei
Citește și
Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, primele imagini cu fiul lor. Portretul înduioșător de familie
Fiica fostului Principe Nicolae și a Nicoletei Cîrjan a împlinit 5 ani. Cum arată acum Iris Anna
Fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder a fost botezată. Cum arată Maria-Alexandra și cum...
Argeş: Fostul principe Nicolae a rămas fără permis de conducere după ce a condus cu 112 kilometri la...
Video recomandate
Video
Citește și
Legume care fac diferența în salata de cartofi. Aceste secrete culinare o duc la nivelul următor Catine.ro
Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este... Happy Channel
Soția bărbatului ucis în accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu mă las bătută. Mai bine... Libertatea.ro
Nedumerirea unui patron român după ce a crescut salariile: "Motivația angajatului scade... Ziare.com
Ion Țiriac a pierdut o sumă uriașă! Legătura neștiută cu unii dintre cei mai bogați români AntenaSport
Fanii au felicitat-o în număr impresionant! Anunțul special făcut de Andreea Bănică după 16 ani de... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură HelloTaste.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Evaluare Națională 2024: Ce subiecte au primit elevii la limba și literatura română și cum trebuiau rezolvate Wall-Street
Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Voluntar polonez care a luptat în Ucraina, spulberat pe un drum din România. A fost aruncat câţiva metri în aer,... Observator
Metode tradiționale de slăbire vs. metode medicale de slăbire. Cum poți scăpa de kilogramele în plus MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Un gest de ONESTITATE i-a transformat total viața unui om fără adăpost după ce a găsit un portofel cu 2.000 de... Gandul
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut' CanCan
Care e diferența dintre laptele de la începutul sesiunii de alăptare și cel de la final DeParinti
Hailey Bieber și-a etalat burtica de gravidă într-o salopetă din dantelă. Frumoasa șatenă și soțul ei,... ZUTV
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al... UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste