Antena

Adrian Minune, primele declarații după ce a fost externat. Cum se simte manelistul

În ultima perioadă, Adrian Minune s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate, însă manelistul a făcut câteva declarații despre starea sa de sănătate, după ce s-a externat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 05 Mai 2023, 12:44 | Actualizat: Vineri, 05 Mai 2023, 13:58
Galerie de imagini
Adrian Minune, primele declarații după ce a fost externat. Cum se simte manelistul
Instagram

Îndrăgitul cântăreț de manele a ajuns de urgență la un spital privat din Capitală, unde medicii au decis să-l interneze. Iată cum se simte acum Adi Minune!

Pe aceeași temă

Adrian Minune, primele declarații după ce a fost externat. Cum se simte manelistul

Artistul s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, iar pe 3 aprilie, posta un filmuleț în mediul online, din spital, unde îi liniștea pe fani spunând că urmează să se întoarcă acasă. Recent, manelistul a povestit cum se simte acum, după ce a fost externat. Mai mult, ceea ce i-a dat putere să treacă peste obstacole a fost credința în Dumnezeu.

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă, dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor… și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.

A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune, dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…”, a povestit Adrian Minune la un post de televiziune, conform Click!.

Manelistul și-a schimbat stilul de viață, iar acum vrea să petreacă mai mult timp alături de familie. Faptul că și-a revenit după problemele de sănătate l-a făcut pe artist să fie recunoscător pentru ceea ce are, dar mai ales să constate ce anume contează cu adevărat în viața sa.

„De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5.

Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate! Niște specialități pe care eu încă nu am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place. Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!”, a mai continuat el, scrie sursa citată anterior.

Pe aceeași temă

Adrian Minune a fost internat, spre sfârșitul lunii martie, la o clinică privată din București, fiind suspect de COVID. Potrivit Cancan, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită, o inflamație la nivelul colonului, care se poate manifesta sub formă de febră, greață, vărsături, gaze intestinale, constipație etc.

“Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine”, a declarat manelistul pentru Cancan.

Recomandari A1

Adrian Minune va deveni, din nou, bunic. Fiica lui cea mică va naște o fetiță

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu va naște, prin operația de cezariană, o fetiță, fiind programată la jumătatea lunii iunie, și pe care o va chema Noa Zenayda.

Mama sa, Cati Simionescu, i-a dat cel mai bun sfat, și anume că orice relație se repară, nu se aruncă. Totodată, artista are anumite credințe când vine vorba de căsătorie.

„Mama mi-a spus așa: «Nu vreau să îți spun prea multe, pentru că știu că ești emoționată și te simți în al nouălea cer și nu vreau să îți tai aripile… Dar vezi că noi, femeile din familia noastră, nu cumpărăm lucruri noi, ci le reparăm pe alea vechi». Adică în momentul în care o rotiță scârțâie în relația noastră, noi trebuie să o reparăm, nu să zicem că eu îmi găsesc pe altcineva și el pe altcineva.

Eu nu concep, dacă ai mers în fața lui Dumnezeu și te-ai căsătorit religios, să te desparți. Nu există divorț! Ai greșit, ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți. Eu vă zic că asta este părerea mea, nu că asta este de făcut. Sunt sigură că dacă ai ajuns la altar cu cineva, nu ai ajunge cu cineva care te-a bătut sau care te-a înjosit”, a precizat Adriana Simionescu, notează Libertatea.

Whatsapp LinkedIn
adrian minune spital manelist
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată"
Citește și
Adrian Minune, 200 000 de euro într-o singură seară la nuntă! „Vreau să văd dacă poți să îmi...
Adrian Minune și-a tatuat tot spatele și a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a...
Adrian Minune, surprins în timp ce mergea cu autobuzul. Imaginile au devenit virale: „Calitate de om”
Afecțiunea pe care Adrian Minune o are. Care este motivul pentru care el nu a mai crescut în înalțime....
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste