Antena

Alexia Eram, fotografiată alături de celebrul actor Lucien Laviscount. Cum s-au pozat împreună

Alexia Eram, fosta concurentă America Express, a postat de curând pe contul ei de Instagram o fotografie care a tras imediat atenția fanilor.

Publicat: Joi, 03 Octombrie 2024, 08:55 | Actualizat: Joi, 03 Octombrie 2024, 11:20
Galerie de imagini
La un eveniment din Paris al unui brand de lux, Alexia a fost și ea printre invitați, mulți dintre ei fiind vedete internaționale.
Instagram

La un eveniment din Paris al unui brand de lux, Alexia a fost și ea printre invitați, mulți dintre ei fiind vedete internaționale.

Alexia Eram s-a pozat alături de actorul Lucien Laviscount, cel care l-a interpretat pe Alfie în serialul de mare succes “Emily în Paris”.

Alexia Eram, fotografia cu un celebru actor internațional care a atras atenția fanilor

Alexia e foarte mândră de fotografia pe care a reușit să o facă, bifând o întâlnire de excepție cu mai mule vedete din showbiz-ul internațional.

Pe aceeași temă

Reacțiile fanilor și urmăritorilor ei nu au întârziat să apară, iar postarea Alexiei a strâns peste 31.000 de aprecieri și numeroase comentarii de la vedete din România care au rămas surprinse când au văzut cu cine a reușit ea să facă poză.

Lucien Laviscount este unul dintre cei mai răvniți bărbați de la Hollywood la ora actuală și a reușit chiar să îi atragă atenția chiar și Shakirei. Celebra artistă internațională a filmat un clip muzical alături de actorul Lucien Laviscount și chiar a recunoscut că i-a prezența lui a încântat-o la filmările pentru videoclipul său.

Actorul din serialul “Emily în Paris” este unul dintre cei mai râvniți burlaci și nu e de mirare că este înconjurat de atât de multe femei celebre.

Atunci când a filmat alături de Shakira pentru clipul ei muzical, Lucien a spus despre artistă că este “una dnitre cele mai frumoase” persoane pe care le cunoaște, semn că o admiră foarte mult.

Alexia Eram, care a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, a avut șansa să socializeze cu mai mulți actori din serialul care a făcut furori în întreaga lume, “Emily în Paris”.

Alexia a reușit chiar să le ia scurte interviuri câtorva actori din celebra producție și se mândrește cu acest lucru.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

În urmă cu câteva luni, Lucien Laviscount a atras atenția presei atunci când s-a zvonit că el ar fi noul iubit al celebrei artiste internaționale. Atunci când Shakira a filmat videoclipul muzical alături de frumosul actor, cei doi au făcut și o ședință foto și se pare că s-ar fi apropiat mai mult, de vreme ce paparazzi i-au surprins la cină în Paris.

Deși este cu 16 ani mai tânăr decât Shakira, se pare că pentru celebra artistă vârsta nu ar constitui o problemă.

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

O sursă apropiată de-a Shakirei a declarat pentru Us Weekly că vedeta ar fi fost “plăcut surprinsă de cât de fermecător și amuzant este Lucien”.

“Shakira este incredibilă, unul dintre cei mai buni artiști de pe planetă. Dedicarea ei față de arta sa, față de fanii săi și dragostea ei pentru viață sunt cu adevărat o sursă de inspirație. Este una dintre cele mai frumoase și muncitoare persoane pe care le-am întâlnit vreodată”, a declarat celebrul actor în luna februarie când a filmat pentru videoclipul piesei Shakirei, “Punteria”.

Alexia Eram are acum o imagine de colecție cu celebrul actor și se poate simți mândră că a avut oportunitatea să socializeze cu un bărbat atât de curtat la nivel internațional.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
alexia eram
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Descinderi în forţă la clanurile din Ţăndărei. Mascaţii au săltat zeci de indivizi care îşi dispută supremaţia în oraş
Videoclipul zilei
Citește și
Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit, după 8 ani de relație. Când ar fi avut loc ruptura...
Super Neatza, 10 septembrie 2024. Aris Eram și Alexia, detalii neștiute din viața lor
Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere! Mesajul emoționant pe care iubitul ei, Mario Fresh, i l-a...
Alexia Eram a sărbătorit ziua de naștere a iubitului ei Mario Fresh. Ce mesaj i-a transmis
Video recomandate
Video
Citește și