Antena

”Blestemul” familiei Ronei Hartner: ”E clar că avem noi un destin așa”. Ce tragedie a lovit de două ori în ultimul deceniu

În ultimii 10 ani, familia Hartner a pierdut doi membri. Pe tatăl Florin Niculae, în 2016, și pe Rona, în 2023. Ambele decese au fost cauzate de cancer.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 23 Noiembrie 2023, 18:04 | Actualizat: Joi, 23 Noiembrie 2023, 18:39
Galerie de imagini
În ultimii 10 ani, familia Hartner a pierdut doi membri. Pe Florin Niculae, în 2016, și pe Rona în 2023. Ambele decese au fost cauzate de cancer.
Profimediaimages.ro

Rona Hartner și-a pierdut tatăl în 2016, din cauza unei boli cumplite: cancer la plămâni. Părintele artistei a luptat timp de 10 ani pentru a rămâne în viață. Este boala nemiloasă care a răpit-o și pe iubita vedetă, de parcă un blestem s-a așezat pe familia Hartner.

Blestemul familiei Ronei Hartner: ”E clar că avem noi un destin așa”. Ce tragedie a lovit de două ori în ultimul deceniu

Când tatăl său își trăia ultimele clipe, Rona spune că s-a rugat împreună cu sora sa, venită tocmai din Canada. La șapte ani distanță, Rinda se ruga și pentru Rona.

”Când simțeam că vrea să plece, îl strângeam de mână. Zicea: ”nu pot să plec dacă fiica mea e aici”. I-am zis: ”Daddy, plecăm să mâncăm o pizza și ne întorcem”. Am plecat, ne-am așezat la masa unde el desenase ultimul lui tablou, unul profetic în care a zis cine ne mai pictează pe noi. El ne picta pe noi și la masa aia ne-am așezat, exact în acea terasă, și soră mea în loc să comande pizza, a comandat mici și bere.

Pe aceeași temă

Și eu la fel și ne-a pufnit plânsul. Am simțit că în momentul ăla a plecat. Am început să plângem amândouă, ne-am întors și eu i-am închis ochii. Am vrut să fac asta. Am zis că e tata și vreau să-i închid ochii. Nu îmi e frică de moarte, există un duh al morții, pe care l-am simțit în timpul chimioterapiei. O chestie așa rece, care se plimbă. Nu îmi e frică, dacă Dumnezeu nu vrea să mori, nu mori și gata. Îi spune Duhului să se ducă”.

În finalul bucății în care vorbea despre familia sa, Rona spunea că ar trebui să scrie o carte despre clanul Hartner: ”Au păstrat ce era frumos (n.r. părinții). Au fost atât de multe chestii frumoase. Trebuie să scriu neapărat o carte despre clanul Hartner, obligatoriu. Culmea e că există în America cineva care a scris un BD Clanul Hartner. E clar că avem noi un destin așa, de o viață foarte aventurieră”.

La vremea respectivă, Rona vorbea deschis despre lupta cu cancerul, pe care credea că a câștigat-o. Nu știa că boala va reveni și mai puternică și o va fura de lângă cei dragi, la fel cum a făcut și cu părintele său.

Ce spunea Rona Hartner despre boala sa

În dezvăluirile despre sănătatea sa, Rona Hartner susținea că nu fumează și că nu are nicio explicație pentru faptul că a dezvoltat cancer la plămâni. Vedeta spunea că are ”cancer de fumător în corp de nefumător”. Exact boala care l-a răpit și pe tatăl ei.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. (...)

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta.

Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.”, declara regretata artistă.

Whatsapp LinkedIn
rona hartner cancer
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată"
Citește și
Cu cine au decis magistrații să rămână fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a încheiat
Care este motivul pentru care Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, nu merge la mormântul mamei sale. Ce se...
De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea să viziteze mormântul mamei sale: „Îi e...
Marele regret al Ronei Hartner. Ce n-a apucat să facă înainte de moarte. Sora ei: „Ne-a lăsat misiune...
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste