Antena

Cum arată casa de la țară a lui Puya: „Am reușit să facem o cameră”. Imagini noi cu locuința după revenirea din America Express

Puya are o casă la țară din lut pe care o recondiționează. După ce a venit din America Express a mers la țară alături de voluntari și a lucrat la casă. Cum arată acum.

Publicat: Vineri, 17 Martie 2023, 11:02 | Actualizat: Vineri, 17 Martie 2023, 11:57
Galerie de imagini
Puya are o casă la țară din lut pe care o recondiționează. După ce a venit din America Express a mers la țară alături de voluntari și a lucrat la casă. Cum arată acum.
Youtube Puya / Antena 1

Atunci când Puya nu este la concerte sau nu are apariții tv, preferă să petreacă timp în casa lui de la țară. Deși unii spun că artistul s-a mutat la țară, el a declarat într-un vlog că locuiește într-o vilă din București, iar casa de la țară este doar pentru o evadare din cotidian.

„Nici eu nu am mai venit aici pentru că a trebuit să fac casa PuyMare, acolo unde locuiesc eu. Foarte multă lume crede că eu locuiesc aici. Aici locuiește unchiu'”, a declarat Puya despre casele sale.

Puya și-a făcut vila din Sălăjean cu materiale dintr-o casă veche: „Nu aruncăm nimic”

Puya locuiește într-o vilă în cartierul Sălăjean pe care și-a terminat-o de curând. În vlogurile sale artistul a arătat cum arăta casa veche de pe terenul pe care și-a construit casa și pentru că este de părere că nimic nu se aruncă, artistul a refolosit anumite materiale. Cărămida din casa veche a folosit-o pentru a decora noua casă, iar o altă parte a dus-o la casa lui de la țară.

Ce afacere are Melinda, soția lui Puya. Din ce face bani concurenta de la America Express

„O să iau fiecare cărămidă de aici și fiecare țiglă și fiecare lemn și o să fac altă casă. Asta o să o dărâm, dar nu aruncăm nimic. Toate le ducem acolo la țară, la Casa PuyMici și cu toată cărămida asta facem altă casă. În mod normal lumea vine cu un buldozer și ar lua tot și ar duce la gunoi”, a spus Puya.

Puya recondiționează o casă bătrânească de la țară. Cum arată: „Nu este dotată cu panouri solare, este doatată cu roșii”

Puya este un naționalist convins, vrea să ducă tradiția mai departe și să le arate fetelor sale cum se trăia pe vremuri. Artistul și-a cumpărat o casă din lut pe care vrea să o recondiționeze, și-a făcut solar, iar atunci când are timp merge să se conecteze cu natura. Partea bună este că nu se ocupă singur de casa „PuyMici” așa cum a denumit-o. Artistul are câțiva volutari care îl ajută la treburile gospodărești și petrec timp împreună.

„E frumos să fii voluntar. Îți sacrifici timpul pentru ceva frumos. Nu pierzi timpul. Ce face Dragoș aici e interesant. Păstrează din cultură. E frumos să ajuți”, a spus unul dintre voluntari despre activitatea pe care o face alături de Puya.

În vlogurile pe care le postează pe YouTube, Puya își ține fanii la curent cu ultimele îmbunătățiri pe care le-a mai făcut la casă sau în curte, dar arată și cum își petrece timpul liber alături de voluntari.

După revenirea sa din America Express, Puya a mers din nou la casa lui de la țară și a dezvăluit că a reușit să termine o cameră. A făcut o sobă rustică din cărămidă în fața căreia a pus un coș vechi de lemne. Pe pat și pe fotolii a pus pături de lână, iar mobilierul este salvat și recondiționat.

Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express

Recomandari A1

„Nu este dotată cu panouri solare, este dotată cu roșii să ai câteva să pui cu brânză să nu mori de foame. Am reușit să facem o cameră”, a mai spus este despre casa de la țară pe vlog.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei. Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei”, a mai spus Puya într-unul din vlogurile sale.

Whatsapp LinkedIn
puya puya casă casa de la țară puya
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reacţia unui turist grec din Salonic, venit să petreacă Paştele la Bucureşti. Unde s-a dus cu tot cu familie: "Am venit acum 3 zile"
Citește și
Puya a început renovările pentru casa de la țară. Cum arată acum locuința în care artistul și-a...
Antonia a apărut în rochie de mireasă. Alex Velea este alături de ea. Imaginile i-au înduioșat pe fani
S-a trezit cu un grup de fani sub balcon. Ce s-a întâmplat cu Puya la scurt timp după. Reacția rapperului
De la ce pornesc certurile dintre Puya și soacra sa: „Ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu de la Miami a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin
Horoscop zilnic 6 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta modernă
Mai multe