Antena

Cum au apărut Vali Vijelie și soția în mediul online, după episodul de infidelitate al artistul. Postarea a stârnit reacții dure

Cea mai recentă apariție a lui Vali Vijelie alături de soția lui din mediul online a stârnit o mulțime de reacții dure din partea fanilor. În luna aprilie, artistul a fost surprins alături de o femeie misterioasă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 11:37 | Actualizat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 12:16
Galerie de imagini
Cea mai recentă apariție a lui Vali Vijelie alături de soția lui din mediul online a stârnit o mulțime de reacții dure din partea fanilor
Instagram

La finalul lunii aprilie 2024, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei brunete misterioase într-o benzinărie din zona Fântâna Miorița. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce se îndreptau către un complex rezidențial din care nu au mai ieșit prea curând.

La scurt timp de la imaginile controversate cu artistul, soția acestuia a oferit și prima reacție. Deși la început nu a vrut să vorbească despre episodul de infidelitate al partenerului său, Carmen Rusu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față.

„Ce declarație să spun, să dau eu? Nu eu sunt în acele imagini. Vi-l dau pe soțul meu. Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil, fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el!”, a fost declarația pe care soția lui Vali Vijelie a făcut-o printr-o intervenție telefonică, conform fanatik.ro.

Cum s-au filmat Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, după episodul de infidelitate al artistului

La apoximativ două luni de la „scăparea” cântărețului de manele, soția acestuia a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare neașteptată. Carmen Rusu s-a filmat în timp ce se săruta pasional cu Vali Vijeli într-o vacanță exotică.

Pe aceeași temă

Mai mult, partenera artistului a folosit pe fundalul videoclipului piesa „Marea Mea Iubire”, semn că relația dintre ei nu mai este deloc tensionată. De asemenea, se pare că aceasta și-a iertat soțul pentru episodul de infidelitate.

A post shared by Gia Georgia (@gia.georgia.583)

Postarea a generat mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții dure din partea fanilor.

„De fațadă”, „Așa este când trebuie să joci după cum vrea ea”, „Te-a iertat cu vacanța asta?”, „Mă faci să râd” sau „Rușinică!”, au fost comentariile negative ale prietenilor virtuali.

De asemenea, mesajele frumoase și urările nu au întârziat să apară. Mulți au ținut să-i spună artistului că familia este pe primul plan. De asemenea, fanii s-au bucurat să-i vadă din nou împreună pe Vali Vijelie și Carmen Rusu.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Să vă iubiți mult!”, „Așa Vali! Să o prețuiești mult ca merită, ea a fost și va fi marea ta iubire, să crezi în dragostea soției tale!”, „Soția și familia sunt pe primul loc!” sau „Familia e pe primul loc! Restul sunt umbre pentru Vali Vijelie!”, au mai scris oamenii din mediul online.

A post shared by Gia Georgia (@gia.georgia.583)

Whatsapp LinkedIn
vali vijelie sotie vali vijelie infidelitate vali vijelie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Vali Vijelie, iertat de soție după ce a fost prins cu o altă femeie? Ce detalii au ieșit la iveală:...
Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveală după episodul de...
Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce cântărețul a fost surprins cu o altă femeie: „Stau...
Vali Vijelie, prins în ofside de paparazzi. În ce ipostaze a fost fotografiat alături de o femeie...
Video recomandate
Video
Citește și