Antena

Fuego e vorbit cu emoție despre tatăl său. Cum l-a afectat pe artist moartea îndrăgitului părinte: „Anumite răni nu se șterg”

Fuego se declară o persoană cu multe defecte, dar recunoaște că este perfecționist. Află din rândurile de mai jos detalii despre viața îndrăgitului artist, dar și cum l-a afectat moartea tatălui său a cărui amintire este încă vie în viața sa.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 11 Ianuarie 2023, 12:19 | Actualizat: Miercuri, 11 Ianuarie 2023, 12:49
Galerie de imagini
Fuego e vorbit cu emoție despre tatăl său. Cum l-a afectat pe artist moartea îndrăgitului părinte: „Anumite răni nu se șterg”
Instagram

Fuego, pe numele său Paul Surugiu, a vorbit, într-un interviu pentru Viva, despre familia lui, povestind cum l-a afectat moartea tatălui său. El a mai mărturisit că cel mai de preț principiu pe care l-a învățat de la bunica lui este modestia, după care se ghidează și în viața adultă, potrivit Viva.ro.

Pe aceeași temă

Care sunt cele mai importante principii morale după care Fuego se ghidează în viață

Întrebat despre sfaturile primite de la familia lui, Fuego a invocat modestia. El susține că a învățat despre acest principiu moral de la bunica sa. De asemenea, el consideră că o altă calitate umană importantă ar trebui să fie respectarea cuvântului dat:

„Bunica mea, scumpa mea bunică, mi-a zis că modestia înseamnă să știi cum să te porți cu fiecare om, să nu-l tratezi diferit, să nu ai impresia că ești superior cuiva și, mai ales, să știi că niciodată nu ai realizat suficient și mai ai mult de muncă. Și sunt un om modest! Ai mei m-au învățat că, atunci când îmi dau cuvântul, orice ar fi, orice problemă aș avea, oricât ar părea că universul se frânge, trebuie să-l respect, să-l onorez și să fac în așa fel încât oamenii care și-au pus speranțe în mine să nu fie dezamăgiți.”

„Asta mă face să fiu corect și așa am fost mereu. Am fost mereu ghidat, de mic copil, de când bunica îmi insufla valori de viață, după principiul profesionalismului, iar termenul acesta include multe. Demnitatea e un capitol important, pentru că niciodată, dar niciodată, dacă ai principii, nu trebuie, după cum zice o zicală românească, <<să lingi unde-ai scuipat!>> Profesionalismul include implicare, punctualitate, ascultare și respect al celor care, poate, că știu mai mult decât tine. Profesionalismul înseamnă muncă asiduă, răbdare, temeinicie și ceea ce nimeni nu prea mai are azi – bunul-simț.”, a răspuns Fuego, citat de sursa menționată mai sus.

Pe aceeași temă

Cum l-a afectat pe Fuego moartea tatălui său: „Nu am cum să-l uit deloc!”

Fuego a fost întrebat despre cea mai dragă amintire pe care o are cu tatăl său, dar și despre cum a făcut față pierderii enorme din viața sa. Părintele lui s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani:

„Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam și mă uimea cu toate cunoștințele sale. Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc! Anumite răni nu se șterg niciodată… Viața merge mai departe, dar imaginea lor e impregnată acolo în sufletul meu! Iar eu sunt eu, cel de azi, și datorită lor!”, a spus Fuego.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Ce relație are Fuego cu mama sa. Cum reușește artistul să se relaxeze

Fuego a fost întrebat și despre relația cu mama sa. El susține că pe ambii părinți îi consideră apropiați, însă, mama are un loc special în inima lui:

„De amândoi, pentru că ambii mi-au fost suport, mi-au fost prieteni și sprijin. Dar, totuși, mama a fost mai aproape. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Oricum ambii m-au susținut necondiționat, mi-au deschis porți, au avut grijă de mine și cred, din suflet, că le-am împlinit așteptările!”, a mărturisit Fuego, citat de Viva.ro.

„Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință.”.

Întrebat despre cum arată un moment de relaxare pentru el, Fuego a răspuns că alege să facă tot felul de activități care îi fac plăcere, precum pictatul, să vizioneze un film bun sau să citească o carte:

„Îmi încarc bateriile făcând tot ce-mi place – pictez, mă relaxez, stau cu prieteni, dorm, văd un film bun sau citesc o carte. În ultima vreme, în timpul liber, m-am uitat la câteva serii interesante pe Netflix, care m-au destins și care m-au făcut cumva să văd lumea cu alți ochi. Nu sunt un om care să aibă timp vreo clipă să se plictisească. Chiar dacă sunt permanent pe drumuri sau implicat în proiecte, știu cum să am grijă de sufletul meu, să mă odihnesc și să nu mă extenuez.”, a mai spus Fuego, citat de sursa menționată mai sus.

Whatsapp LinkedIn
fuego
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reacţia unui turist grec din Salonic, venit să petreacă Paştele la Bucureşti. Unde s-a dus cu tot cu familie: "Am venit acum 3 zile"
Citește și
Fuego, primele declarații despre momentul retragerii din muzică. Ce hotărâre a luat cântărețul și...
Fuego spune că a descoperit secretul prin care atrage norocul în viața lui. Cântărețul are un obiect...
Fuego a vorbit despre greutățile din copilărie. Ce spune cântărețul despre secretul unei cariere de...
Cum a reușit Fuego să slăbească atât de mult și ce dietă strictă ține. Cum arată în prezent...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu de la Miami a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin
Horoscop zilnic 6 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta modernă
Mai multe