Antena

Răzvan Simion are o nouă iubită. Cine este și cum arată Daliana Răducan, femeia alături de care s-a afișat la nunta lui Dani Oțil

Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Tânăra este o brunetă focoasă, elegantă și plină de șarm. Cuplul și-a făcut apariția la nunta lui Dani Oțil și a atras toate privirile asupra sa. Cine este și cum arată Daliana Răducan, noua parteneră de viață a lui Răzvan.

Autor: Cosmina Ambrose Publicat: Duminica, 16 Mai 2021, 11:55 | Actualizat: Luni, 17 Mai 2021, 19:07
Galerie de imagini
Răzvan Simion
Instagram/Răzvan Simion

Răzavn Simion trăiește clipe de vis alături de o distinsă domișoară brunetă, de meserie arhitect. Timpul pare să fi șters dorul și rănile despărțirii de Lidia Buble, iar viața personală și-a urmat cursul firesc, prezentatorul Tv găsindu-și fericirea în brațele alte femei.

Au fost discreți luni bune, însă cu ocazia nunții lui Dani Oțil au dat frâu liber emoțiilor și și-au asumat public relația. Răzvan Simion și Daliana Răducan formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Ambii au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar îmbrățișați.

Cine este și cum arată Dalian Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion

Daliana Răducan este arhitect și designer interior. Despre ea se știe că a cochetat ceva vreme cu televiziunea, făcând parte din echipa unor emisiuni Tv. Iubita lui Răzvan Simion are 29 de ani și este preocupată de viața profesională.

Potrivit informațiilor care se regăsesc pe site-ul ei, Daliana Răducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, timp de șase ani.

Pe site mai găsim o descriere interesantă despre ea: "Mă consider pe cât de creativă, pe atât de riguroasă. Ador să dau frâu liber spiritului meu artistic dar în aceeași măsură îmi place să fiu avocatul diavolului atunci când vine vorba de detalii.

Scopul meu este să găsesc proporția ideală de exuberanța și de simplitate pentru fiecare spațiu. Obțin acest lucru prin confort, forme fluide, detalii, simțul armoniei, simetrie și tehnologie.

Sunt un observator critic și întotdeuna îmi doresc să dau naștere unui dialog captivant între piesele de mobilier, design-ul interior și obiectele din jur. Nu mă las niciodată prinsă într-o imagine sau aspect anume. Îmi ascult cu mare atenție clienții iar apoi fac tot posibilul să dau viață visurilor lor. De-a lungul timpului, am remarcat că mulțumirea și fericirea sunt la cote înalte atunci când beneficiarii își asumă riscuri și atunci când sunt sinceri cu ei înșiși cu privire la ceea ce iubesc cu adevărat, așa cum se întâmplă și în viață".

Daliana Răducan și Răzvan Simion, declarație de dragoste voalată

Daliana Răducan și Răzvan Simion ar avea o relație încă din vara anului trecut, când au fost surpinși pe străzile din Istanbul, într-o vacanță departe de România. Potrivit Viva, prezentatorul ar fi negat că ar avea o relație nțouă la acea vreme. Însă, imediat după despărțirea de Lidia Buble, alături de care a stat cinci ani, Răzvan punea bazele unei noi iubiri.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Cei doi și-au declarat dragostea public, dar într-un mod foarte discret, dacă nu voalat am putea spune: ”Găsește pe cineva care...”, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, în descrierea pozelor pe care le-au postat.

Răzvan a adăugat fotografia cu iubita sa și pe InstaStory, cu o altă declarație de dragoste. ”My soul arhitect”, a scris prezentatorul Tv.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Whatsapp LinkedIn
daliana răducan razvan simion vedet din romania iubita razvan simion relație razvan simion
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Răzvan Simion, primele dezvăluiri despre nunta cu Daliana Răducan. Când va avea loc, de fapt, marele...
Cum a numit-o Răzvan Simion pe noua sa iubită, Daliana Răducan, după ce l-a surprins la un eveniment
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Cine e fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic. Actorul rar vorbește despre fiul său cel mic
Mai multe