Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Miercuri, 31.03.2021, 08:19Dacă sunteți în căutarea unei rețete cu pește, Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, vă vine în ajutor cu delicioasa rețetă File de biban cu sos de pătrunjel verde și garnitură de rosii umplute și gratinate la cuptor.
Luni, 20.01.2020, 09:40Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o rețetă gustoasă ce combină bibanul cu somonul și multe alte ingrediente: Rețeta Duo de pește.
Luni, 14.10.2019, 21:22Marian Duță, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la un concurs de pescuit din Tâncăbești, ne prezintă cele mai tari povești pescărești.
Luni, 27.05.2019, 09:50Nicio masă fără peşte! Mai ales cea de Buna Vestire! Cum mâine e prima dezlegare la peşte din Postul Paştelui, românii au dat buzna în pieţe sau în supermarket-uri. Au cumpărat pentru o masă bogată, chiar dacă iarna din martie i-a făcut...
Sambata, 24.03.2018, 19:18Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Biban de mare cu orez sălbatic"
Luni, 29.01.2018, 12:22Cornel Palade a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Baby calamari umpluți cu biban de mare și creveți”.
Sambata, 04.03.2017, 21:28Ingrediente 1 biban de mare 3-400 g 4 inele calamari faina tempura 100 g sofran 1 plic 2 oua unt 200 g orez Panzani pentru salate 50g apio 100 g morcov 50 g ardei rosu 50 g germeni ceapa 10 g sfecla rosie 1 buc lamaie 1 buc sare piper...
Marti, 10.03.2015, 12:38Zeci de oameni s-au tăvălit prin noroi pentru a prinde peşte. Unii mai curajoşi s-au înarmat cu bâte şi s-au scufundat până la brâu în mâl şi au prins, cu mâinile goale, zeci de kilograme de peşte. S-a întâmplat în Argeş, unde...
Joi, 20.03.2014, 16:58Chef Hadad a postat pe blogul reteta pentru o masa perfecta in familie.
Miercuri, 13.03.2013, 15:12Kurt Price, un pescar curajos din Marea Britanie, a capturat si apoi a mancat un biban imens. Problema a aparut atunci cand acesta si-a dat seama ca prada lui era demna de Cartea Recordurilor si el nici macar nu stia.
Luni, 07.11.2011, 00:00Invitatul lui Vladut a gatit peste in stil italian astazi
Joi, 02.06.2011, 09:16Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.
Joi, 05.05.2011, 00:00Nicolai si Robert au pregatit la Euforia TV o reteta de biban in crusta de cartofi, alaturi de un sos mediteraneean. Pofta buna!
Miercuri, 20.04.2011, 00:00Don Mariano a prezentat la Euforia TV o reteta pe baza de peste: file de biban de mare cu legume, la cuptor, o mancare usoara si sanatoasa.
Joi, 03.03.2011, 00:00Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV. Preparatul este servit alaturi de o salata de varza.
Miercuri, 29.12.2010, 00:00Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Mod de preparare: e nevoie de doi bibani proaspeti, carora li se scot branhiile, apoi se curata pe interior si de solzi. Se incinge ulei de...
Joi, 14.10.2010, 15:39Ingrediente:biban, orez, rosii, dovleac, unt, vin, smantana, busuioc. Preparare:orezul se fierbe, apoi bibanul se cresteaza si se scoate fileul. Pestele proaspat nu se sareaza inainte de a fi prajit, ci doar la final. Dupa ce se prajeste pe o parte,...
Sambata, 10.07.2010, 10:19