Bucatarii ardeleni s-au luat la intrecere cu cei din Ungaria. Fiecare tabara s-a dat in spectacol, la o expozitie culinara din Baile Tusnad, insa castigatori au fost vizitatorii, care s-au infruptat din toate bucatele.
Duminica, 27.03.2011, 00:00Costite afumate, varza murata, paine traditionala, figurine de martipan sau decoratiuni din fructe si turta dulce. Toate aceste bunatati, dar si altele, le puteti degusta la expozitia culinara organizata la Targu Mures.
Vineri, 18.03.2011, 00:00Vezi aici care este a doua proba la care au fost supuse candidatele pentru postul de vecina -“ Taiatul de ceapa”
Marti, 01.03.2011, 09:04Cei mai buni bucatari din Paris au gatit la metrou. Evenimentul a fost o surpriza pregatita de conducerea metroului parizian pentru calatori. Bucatarii participanti s-au declarat bucurosi sa faca mancarurile lor rafinate mai accesibile pentru publicul...
Miercuri, 24.11.2010, 07:53Cele mai scumpe restaurante din New York sau Barcelona se intrec in alcatuirea unor meniuri nu doar gustoase, ci de-a dreptul surprinzatoare. Asa s-a ajuns ca retetele de la desert sa includa si. trandafiri. Noua moda gastronomica i-a facut fericiti pe...
Sambata, 04.09.2010, 11:43Poate nu te-ai gandi ca banala reteta de omleta ar avea in spate o istorie interesanta. Ei bine, ea a fost inventata inca din timpuri antice, mai exact, in Orientul Apropiat. Pe atunci se consuma sub forma de oua batute cu ierburi aromate, rumenite bine, iar apoi taiate fasii.
Miercuri, 11.08.2010, 00:00Oricate retete am sti, in bucatarie, ca in orice alt domeniu, este mereu loc de mai bine. De aceea, niciodata nu este prea tarziu pentru a afla ceva nou si util si a pune in practica informatiile dobandite.
Marti, 27.07.2010, 00:00Doi bucatari renumiti au pregatit aproapre 300 de feluri de deset, similare celor despre care se crede ca s-au servit la un banchet dn 1575
Joi, 01.07.2010, 08:03Pentru ca in SUA lupta cu mancarea nesanatoasa se da pe viata si pe moarte, Michelle Obama a intervenit in mod categoric.
Sambata, 05.06.2010, 00:00Noul redactor sef al revistei culinare Good Food Romania, Cristina Mazilu, care este si autoarea unui blog de mare succes pe nisa culinara, Chez Mazilique, a acordat luni un interviu pentru foodblog.ro.
Luni, 31.05.2010, 00:00Guvernul intentioneaza sa angajeze, in perioada estivala (mai-octombrie), bucatari, cameriste, ospatari si receptioneri in bazele de agrement si casele de oaspeti ale MAI si in caminele de garnizoana ale SRI si SIE. Costurile de personal vor fi majorate cu peste 1,1 milioane euro.
Joi, 29.04.2010, 00:00