Antena Căutare

Articole despre carne de vita

Hamburgerul mortal cu un kilogram de carne

Hamburgerul mortal cu un kilogram de carne

Un barbat din Statele Unite a suferit un atac de cord in timp ce manca un hamburger la un fast-food numit Heart Attack Café (Cafeneaua Atac De Cord).

Vineri, 17.02.2012, 00:00
Bucatarul Jamie Oliver a scos la iveala un detaliu SOCANT despre McDonald's!

Bucatarul Jamie Oliver a scos la iveala un detaliu SOCANT despre McDonald's!

Jamie Oliver a incercat sa demonstreze de cativa ani ca lantul de fast-food McDonald’s recurge la lucruri nu tocmai ortodoxe pentru a imbunatati gustul produselor sale. Acum, dupa numeroase sfortari, celebrul bucatar a reusit sa isi confirme teoria, iar compania a fost nevoita sa isi recunoasca greseala.

Vineri, 27.01.2012, 00:00
VIDEO! In Piata Obor se comercializeaza carne de cal in loc de carne de vita

VIDEO! In Piata Obor se comercializeaza carne de cal in loc de carne de vita

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au verificat cinci unitati de comercializare a carnii si, in urma analizelor, au constatat ca cea mai mare parte din carnea etichetata ca fiind de vita era de fapt de cal.

Vineri, 02.09.2011, 00:00
VIDEO! Trei greseli ce pot duce la obezitatea copilului tau

VIDEO! Trei greseli ce pot duce la obezitatea copilului tau

"Mananca tot, sa te faci mare!". Toti am auzit candva, aceste cuvinte, de la bunici. Culmea e ca si in vremurile de glorie ale fast-foodului, cand mai bine de jumatate dintre copiii din Romania sunt supraponderali, parintii repeta greselile. Unii nu le pot refuza mofturile copiilor, altii cred chiar ca "dulciurile ii fac mai destepti".

Luni, 01.08.2011, 00:00
Guvernul nipon a interzis comercializarea carnii de vita din prefectura Fukushima

Guvernul nipon a interzis comercializarea carnii de vita din prefectura Fukushima

Guvernul de la Tokyo a interzis comercializarea carnii de la vitele crescute in fermele din prefectura Fukushima, dar si sacrificarea tuturor bovinelor din aceasta zona. Potrivit BBC, exista temeri ca mai mult de 500 de vaci au consumat nutreturi contaminate radioactiv, carnea lor ajungand in mai multe zone ale Japoniei.

Marti, 19.07.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: tigaie picanta

VIDEO! Reteta: tigaie picanta

Ioana Zaharia, bucatar la restaurantul Anatolia din Bucuresti, a pregatit la Euforia TV o reteta de tigaie picanta, cu carne de pui si carne de vita.

Marti, 25.01.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Tocanita de vita

VIDEO! Reteta: Tocanita de vita

Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" depe Euforia TV o reteta de tocanita de vita - excelenta pentru cei care nu tin post si care au nevoie de un fel de mancare consistent in aceasta perioada friguroasa.

Marti, 21.12.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Biftec tartar

VIDEO! Reteta: Biftec tartar

Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta de biftec tartar - carne cruda de vita in combinatie cu un amestec de arome.

Marti, 21.12.2010, 00:00
Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori

Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori

Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori. Afirmatia a fost facuta de marii producatori de mezeluri.

Luni, 15.11.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

Stifado este unul din cele mai importante preparate din bucataria greceasca si cipriota, iar astazi invatam cum sa-l preparam si in casele noastre. Este un fel de mancare foarte gustos si hranitor, recomandat in special pentru serile friguroase de toamna sau de iarna.

Joi, 02.09.2010, 00:00
Ce este...Boeuf Bourguignon?

Ce este...Boeuf Bourguignon?

Daca ai vazut unul dintre cele mai savuroase filme ale anului 2009, in care Meryl Streep ii da viata unei maestre ale bucatariei, atunci iti amintesti sigur imeginile menite sa te faca sa te topesti de pofta. Dar si emotia tinerei Julie, cand dupa zeci de retete incercate, a ajuns la una pe cat de rustica, pe atat de complexa. Era vorba despre celebra "Boeuf Bourguignon" din cartea Juliei Child, reteta cu care avea sa impresioneze un critic culinar exigent. Daca nu ai vazut filmul si te intrebi de ce a ales tocmai aceasta specialitate, raspunsul este simplu: daca este facuta cum trebuie, este pur si simplu divina. Pregatita la foc molcom, in dulceata lasata de ceapa si morcov, in abur cald de vin, carnea devine frageda si suculenta, numai buna alaturi de niste paste fierte al dente.

Miercuri, 28.07.2010, 00:00
x