Louis Vuitton a lansat o geantă din ciocolată. Iată cât costă și unde pot fi găsite.
Joi, 12.06.2025, 16:18
Mămica a împărtășit totul în mediul online, iar internauții au început să râdă în hohote. Iată cum a arătat primul tort al micuței!
Marti, 25.06.2024, 17:09
Un cofetar din Ploieşti a descoperit secretul care îi aduce clienţi pe bandă rulantă. Alex a moştenit pasiunea de la mama lui, iar acum el este cel care duce tradiția mai departe. Iată cu cât se vinde un cozonac tradițional!
Marti, 19.12.2023, 16:00
La doar opt ani, Radu Moldovan le gătește tiramisu celor trei jurați. Chefii sunt impresionați de măiestria micului cofetar.
O prăjitură veche din moşi strămoşi îi uneşte pe cârciumarii, cofetarii şi brutarii din Braşov. Işlerul, un desert până acum banal, a ajuns să fie prăjitura reprezentativă pentru restaurantele de la poalele Tâmpei.
Joi, 20.08.2020, 08:09
Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la "Chefi la Cuțite" cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.
Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la "Chefi la Cuțite" cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.
Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.
Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.
Prăjituri precum Pionierul, Boema sau Carpaţi fac acum deliciul nostalgicilor. Doi tineri au moştenit caietul cu reţete al bucătarilor familiei Ceuaşescu şi şi-au deschis un laborator "pe internet". Pentru prima dată, românii pot gusta şi dintr-un tort fără făină rezervat în Epoca de Aur cuplului Ceauşescu.
Vineri, 13.09.2019, 21:44
Prăjituri precum Pionierul, Boema sau Carpaţi fac acum deliciul nostalgicilor. Doi tineri au moştenit caietul cu reţete al bucătarilor familiei Ceuaşescu şi şi-au deschis un laborator "pe internet". Pentru prima dată, românii pot gusta şi...
Vineri, 13.09.2019, 19:37
Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Noul sezon "Chefi la cuțite" a strâns cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit. A fost record de farfurii ajunse în fața celor trei chefi pentru degustare. Printre ei, Alexandra Drumea, agent imobiliar cu dorința de a deveni cofetar.
Cofetarii prezintă la Neatza cum se prepară cea mai delicioasă savarină. Aceasta este o rețeta simplă, care se poate face și acasă.
Într-un Bucureşti supraaglomerat de spaţii comerciale destinate cofetăriilor, o femeie în floarea vârstei şi-a câştigat renumele de "regina prăjiturilor"! I-a venit ideea după ce a trecut printr-o depresie! Cum poate fi transformat un moment...
Miercuri, 03.04.2019, 00:51
Bucătarii explică la Neatza care sunt secretele unui cheesecake perfect. Aceștia oferă sfaturi pentru pentru începători, și nu numai.
Cu două zile înainte să înceapă primăvara, în laboratoare se lucrează intens. E nevoie de ore întregi de muncă, pentru că mărţişorul-desert vine în diferite forme. De la trifoi, inimioare, flori din ciocolată, până la pantofi şi genţi.
Marti, 26.02.2019, 19:44
Peter Moşoiu este un cofetar de 30 de ani din Bucureşti! Concurentul a încercat să revoluţioneze reţeta de mousse de ciocolată, dar a fost un mare eşec!
Nu toți concurenții care vin la "Chefi la cuțite" sunt atât de pregătiți încât să ia toate cele trei cuțite, dar ca să treci mai departe trebuie să ai măcar două.
Cofetarul ce a fost școlit chiar în Franța, Alin Chivu, ne dezvăluie secretele celor mai dorite deserturi.
„Vacherin”, un super desert pentru cei dragi. Cofetarul ne învață cum să-l pregătim.
Vineri, 27.04.2018, 10:38
Cu toții știm că februarie este luna iubirii, iar când vorbim despre iubire, ne gândim la trandafiri roșii, plimbări lungi, artă și ciocolată. Dacă îmbinam ultimele două elemente obținem o expoziție unică.
Duminica, 18.02.2018, 14:14
Diego Lozano, Master Chocolatier din Brazilia, a câștigat numeroase premii internaționale și ambasador al cofetăriei braziliene.
Francezul Pierre Hermé a fost desemnat cel mai bun cofetar din lume în clasamentul "World's Best Restaurants". El și-a construit imperiul dulce pe pricomigdale, asociate cu arome inedite, mult apreciate de consumatori din Paris, Tokyo sau Dubai, transmite marți AFP.
Miercuri, 15.06.2016, 09:12
15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat şi reţete noi.
15 torturi celebre în cofetăriile din Europa au fost făcute şi la Odorheiul Secuiesc, la un curs de perfecţionare a cofetarilor din ţară. Participanţii au aflat de la specialiştii străini secrete ale torturilor tradiţionale dar au învăţat...
Miercuri, 10.02.2016, 07:31
În ciuda durerilor crunte, nașterea este considerate miracolul vieții, motiv pentru care un maestru cofetar a vrut să arăte acest lucru creând mai multe torturi ce ilustrează momentul magic.
Sambata, 02.08.2014, 17:08
O româncă are Italia la picioare. Mădălina Prometescu a fost desemnată cel mai bun cofetar din Peninsulă, în urma unui concurs televizat de mare succes.
Marti, 07.01.2014, 13:36
O româncă are Italia la picioare. Mădălina Prometescu a fost desemnată cel mai bun cofetar din Peninsulă, în urma unui concurs televizat de mare succes.
Marti, 07.01.2014, 13:29
Are 19 ani si un zambet radiant. Petrica nu are nicio problema in viata si asta pentru ca e inconjurat de dimineata pana seara de bunatati si muzica. E cofetar si nu cunoaste tristetea: “Cand fac prajiturelele, cant, dansez, ma rotesc”. Are stofa de Top Chef, dar cu factorul X cum sta?
Copiii din New York, care vor porni in dimineata Pastelui in cautarea oualor de ciocolata aduse de iepuras, nu vor avea probleme anul acesta. O cofetarie din oras a pus in vitrina un ou urias. Are aproape un metru inaltime, iar cofetarii au folosit zece kilograme de ciocolata sa-l faca.
Sambata, 23.03.2013, 13:56
Lady Gaga e mai nou si "dulce." La propriu, pentru ca un tort cu artista, in marime naturala, a fost realizat de un cofetar din orasul american Phoenix.
Joi, 24.01.2013, 17:27
Lady Gaga e mai nou si "dulce." La propriu, pentru ca un tort cu artista -in marime naturala- a fost realizat de un cofetar din orasul american Phoenix. Tortul cantareste 81 de kilograme si arata incredibil de bine. De la departare pare chiar statuia...
Joi, 24.01.2013, 16:42
Are 75 de kilograme si a castigat mai multe premii nationale si internationale! Nu e insa nici "Miss" si nici vreun sportiv de performanta. Este vorba despre o biserica! O biserica din turta dulce, ciocolata si martipan, care sta la loc de cinste intr-o cofetarie din Odorheiu Secuiesc.
Luni, 24.12.2012, 15:34
Dintr-o calatorie ametitoare cu balonul mergem la Bruxelles sa luam trenul spre o destinatie dulce, dulce de tot. Si asta la propriu pentru ca vorbim despre un tren in miniatura, realizat integral din ciocolata. A fost expus in cadrul unul festival de...
Marti, 20.11.2012, 16:43
Un cofetar din Marea Britanie a creat portretul reginei Elisabeta a II-a folosind 2000 de briose, decorate manual.
Miercuri, 09.05.2012, 00:00
Nu a stat ani intregi in cofetariile pariziene si cu toate astea, i-ar face invidiosi pe cei mai mari maestrii cofetari. Este vorba despre Mariana Vatamaniuc, o femeie de 43 de ani din judetul Botosani. Din pasiune a invatat sa faca cele mai gustoase...
Sambata, 21.01.2012, 16:39
A intrat pe internet sa caute o reteta pentru galuste cu prune si s-a trezit ca vrea sa fie cofetar. Asta dupa ce a vazut ca torturile pot fi mai mult decat o simpla imbinare de blaturi si crema. Viorica Dinu a urmarit cu atentie showul unui cofetar...
Miercuri, 07.12.2011, 19:46
Ziua Regelui Mihai este sarbatorita peste tot si in multe feluri. Un cofetar din Constanta spre exemplu i-a transmis astazi "La Multi Ani" intr-un mod cu totul special. A lansat pe piata prajitura intitulata "La multi ani, Majestate!". Delicatesa are...
Marti, 25.10.2011, 13:41
Cele mai tentante torturi din lume nu sunt create de vreun cofetar vestit, ci de o sculptorita ce si-a reinventat cariera. Odata ce a invatat sa prepare dulciuri, femeia a dat lovitura cu ornamentele. Torturile in forma de caracatita, castele ori...
Vineri, 15.07.2011, 16:35