Antena Căutare

Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar: "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!"

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Noul sezon "Chefi la cuțite" a strâns cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit. A fost record de farfurii ajunse în fața celor trei chefi pentru degustare. Printre ei, Alexandra Drumea, agent imobiliar cu dorința de a deveni cofetar.

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Noul sezon "Chefi la cuțite" a strâns cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit. A fost record de farfurii ajunse în fața celor trei chefi pentru degustare. Printre ei, Alexandra Drumea, agent imobiliar cu dorința de a deveni cofetar.

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Alexandra Drumea e agent imobiliar şi venirea pe lumea a fetiţei sale a determinat-o să se orienteze spre o altă activitate. Vrea să-şi deschidă o cofetărie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Alexandra le-a gătit chefilor un mousse de ciocolată neagră cu frişcă. Vrea nespus să obțină un cuțit din partea juraților, mai ales că aceștia nu s-au lăsat intimidați de faptul că meseria unora dintre concurenți nu are niciun punct comun cu gastronomia. Alexandra Drumea este unul dintre ei, o tânără mamă care s-a aventurat într-o sesiune de cooking cu o miză importantă: pașaportul către etapa următoare.

Prima amuletă din sezonul 7 "Chefi la cuțite". Întâia luptă între chefi, câștigată de Scărlătescu: „E cea mai ... Claudiu Pascariu, bucătarul care a lansat un nou concept: cooking-bro. Chef Cătălin Scărlătescu: "Farfuria ta e de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x