Prima probă debutează cu țipete în bucătăria Chefi la Cuțite! Un concurent din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a încurcat pătrunjelul cu coriandru.
Pentru o masă delicioasă, o rețetă de plăcintă cu legume și mult coriandru.
Mâncarea picantă şi condimentată din Sri Lanka şi India le dă mari bătăi de cap concurenţilor din „Asia Express”, show difuzat în curând de Antena 1. Una dintre victime este şi CRBL, care nu vrea să mai audă în viaţa lui de coriandru.
Din nou în bucătăria lui Jamie Oliver, pentru a prepara fajitas de pui cu sos de roșii și sos de iaurt cu coriandru și lime. O combinație de gusturi dulci, picante pentru o masă perfectă cu care să-i încânți familia și de ce nu, prietenii!
În mod inevitabil, trecerea timpului lasă urme adânci pe chip, iar ridurile reprezintă o problemă importantă pentru cele mai multe femei.
Miercuri, 01.07.2015, 14:47
Carnea insuficient preparata este adesea vinovata in cazul intoxicatiilor alimentare, insa condimentele pe care le punem sa dea gust si aroma ne pot si ele imbolnavi.
Joi, 29.08.2013, 19:03
Supa de curcan asiatica se prepara usor, in doar 20 de minute si este un fel de mancare satioas, dar care contine putine calorii.
Joi, 07.06.2012, 00:00
Puiul prajit su seminte de susan este o reteta simpla, care are un timp de preparare de numai 20 de minute.
Marti, 05.06.2012, 00:00
Somonul contine numerosi nutrienti necesari organismului. Acizii grasi omega 3 scad colesterolul si asigura buna functionare a sitemului circulator. Incearca aceasta reteta pentru un pranz sanatos!
Miercuri, 15.02.2012, 00:00
Daca iti plac chipsurile, nu vei rezista acestei retete de nachos cu pui si cascaval.
Vineri, 06.01.2012, 00:00
Marca italiana Giorgio Armani a anuntat la sfarsitul acestei saptamani lansarea celui de-al patrulea parfum din colectia o mie si una de nopti de la Armani Prive.
Duminica, 27.11.2011, 00:00
Datorita gustului sau savuros, frumoasei culori roz-portocalii si nivelului ridicat de omega 3, popularitatea somonului este in crestere. Somonul salbatic este cel mai gustos si cel mai sanatos, insa si cel mai scump. De aceea, somonul de ferma din Atlantic este o alternativa buna.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00
Tagine (specialitate marocana) este una dintre acele mancaruri care devin mai delicioase cu timpul. Se poate pregati cu trei zile inainte si apoi se pastreaza in frigider pentru a permite aromelor sa se combine. Daca alegi sa faci asa, pregateste totul pana la pasul 2, lasa la frigider si continua de la pasul 3 cand vrei sa o servesti.
Duminica, 24.04.2011, 00:00
Morcovul este o leguma dulce si hranitoare, ce devine mai usor de digerat atunci cand este fiarta. O supa crema din morcov este aromata, consistenta si plina de vitamine.
Luni, 04.04.2011, 00:00
Nicolai si Ahmed, de la restaurantul Habibi, au pregatit la Euforia TV o reteta de friptura arabeasca.
Luni, 14.03.2011, 00:00
Dupa o serie de calamitati naturale si recolte sarace, pretul condimentelor, incepand cu ghimbirul si ajungand la nucsoara, a crescut spectaculos. Preturile unor condimente au crescut de peste 10 ori in ultimii cinci ani, lovind consumatorii si producatorii de alimente.
Vineri, 18.02.2011, 00:00
O reteta cipriota traditionala foarte simpla, Afelia, pe baza de carne de porc, prezentata in turneul european al emisiunii "Arome Mediteraneene", difuzata de Euforia TV.
Sambata, 16.10.2010, 00:00
Nu ar fi grozav sa poti creste coriandru chiar in bucataria ta? Daca vrei sa ii dai aroma unei salsa mexicane sau unui sos guacamole, sau pregatesti un sos cu iaurt pentru o mancare de carne de miel, frunzulitele verzi, cu gustul lor dulce intepator vor fi numai bune de cules.
Marti, 15.06.2010, 00:00
Ceaiul “Drenaj” este recomandat pentru eliminarea toxinelor din organism, dar si ca arma in lupta cu retentia de apa si balonarea.
Miercuri, 19.05.2010, 00:00