Preparare: se intinde o foaie de placinta pe fundul unei tavi intoarse. Foaia de placinta trebuie scoasa din frigider inainte si adusa la temperatura camerei. Se intinde apoi dulceata de gutui pe toata suprafata foietajului, iar apoi se feliaza subtire...
Miercuri, 04.08.2010, 19:32In timp ce romanii se gandesc cu groaza la ziua de maine si la ce vor pune pe mese, miliardarii din Romania incearca sa exploreze orice afacere, care sa mearga si pe vreme de criza.
Joi, 15.07.2010, 00:00. Pentru prima data, un produs traditional romanesc a luat un premiu european pentru gustul desavarsit. Magiunul de prune Topoloveni-caci despre el vorbim acum- a fost recunoscut de degustatori ca cel mai bun produs european.
Vineri, 04.06.2010, 16:35Ingrediente pentru papanasi cu tofu: 300 g Tofu in saramura simplu Inedit 2 linguri faina 2 linguri Bautura din soia simpla Inedit 2 linguri zahar 1 lingura ulei 1 plic Zahar vanilinat de la Dr. Oetker 5 linguri pesmet Mod de preparare:...
Vineri, 12.03.2010, 11:37Vladut a gatit mere bavareze. Ingrediente: mere faina oua vanilie lapte dulceata de visine biscuiti zaharosi sau fursecuri
Vineri, 26.02.2010, 10:49