O reteta turceasca pe baza de peste si de migdale, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV.
Marti, 14.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns in Insula Rhodos, acolo unde un bucatar localnic prezinta o reteta traditionala de supa de peste.
Marti, 14.12.2010, 00:00Iulia Creanga si Agy, bucatar-sef la Restaurantul Turkuaz, au pregatit la Euforia TV un preparat traditional turcesc, Sac kebab si haydari.
Marti, 14.12.2010, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o salata de pui, calda, servita intr-un sos de citrice.
Luni, 13.12.2010, 00:00Laura Calder a pregatit la "Sa gatim frantuzeste" pe canalul Euforia TV un desert pe placul multora: gogosi. De aceasta data gogosile au fost date prin crema caramel. Este un desert ce se serveste la nunti in Franta si care se numeste croquembouche.
Luni, 13.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV este in Grecia, pentru prezentarea unui preparat special: file de peste spada in sos de ouzo si de rosii.
Luni, 13.12.2010, 00:00Nicolai si Vasile Leu, bucatar-sef la Trattoria Italiana din Ploiesti, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de spaghete cu ton.
Luni, 13.12.2010, 00:00O reteta turceasca, bucatarie a carei tari este plina de folosirea vinetelor: vinete umplute cu carne de miel si legume.
Vineri, 10.12.2010, 00:00Chef Cezar si Liviu Onica au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta speciala, de piept de rata in sos de visine.
Vineri, 10.12.2010, 00:00Chiar daca e Postul Craciunului, chiar daca este vineri, nu toata lumea respecta aceste lucruri, iar pentru cei care s-au saturat de retete vegetariene, Antena 1 propune astazi o reteta frantuzeasca pe baza de cotlet de porc.
Vineri, 10.12.2010, 00:00Nicolai si invitatul sau, Cristian, au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV un muschi de vita cu cartofi si ciuperci gratinate.
Joi, 09.12.2010, 00:00Tartar din scoici St.Jaques (scallops) - o retete inedita, sarata dar cu infuzie de seminte de vanilie, pregatita de gazda Nicolai, la Euforia TV.
Joi, 09.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns in Turcia, acolo unde invatam sa preparam un fel de mancare inedit: pepene umplut cu carne si orez.
Joi, 09.12.2010, 00:00Reteta frantuzeasca de astazi provine din mediul rural si inglobeaza alimente clasice si gustoase: pieptul de rata, ciupercile si cartofii.
Joi, 09.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV, iti prezinta astazi o reteta de paste cu branza cu mucegai Roquefort.
Joi, 09.12.2010, 00:00O reteta inedita de risotto, in care legumele sunt inlocuite cu fructe, iar supa folosita deobicei cu un compot dulce si vanilat. Afla care sunt pasii pentru a realiza aceasta reteta in 20 de minute, urmarind instructiunile lui Chef Cezar prezentate in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV.
Joi, 09.12.2010, 00:00Incepand cu luna decembrie 2010, societatile titulare ale posturilor Antena 1, Antena 2 si Euforia TV vor fi consolidate operational pe platforma companiei care detine postul Antena 1. Odata cu aceasta consolidare, societatea TV Antena 1 SA va fi transformata in SC Antena Group SA. Cele trei branduri reunite sub Antena Group isi vor pastra identitatea proprie.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de la Euforia TV, a prezentat un desert pe baza de coaja de lamaie si portocala, cu infuzie de esenta de portocale. O reteta minune, originara din sudul Frantei.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Cristina, invitata speciala a bucatarului Nicolai la Euforia TV, a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta usoara si gustoasa de supa de linte, ca alternativa la ciorbele de fasole, care nu cad bine uneori la stomac.
Marti, 07.12.2010, 00:00Iulia Creanga, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV, a invitat-o in studio pe doamna Agy, bucatar turc de la restaurantul Turkuaz, aceasta pregatind "Mantâ".
Marti, 07.12.2010, 00:00Reteta de astazi de crap la cuptor vine din Italia, este cu totul speciala, si este adusa de catre emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 07.12.2010, 00:00Vinete si felii de muschi de porc, gatite separat apoi impreuna la cuptor - o reteta pe care Nicolai a facut-o pentru canalul Euforia TV.
Marti, 07.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a prezentat o reteta inedita de omleta cu cartofi, originara din centru Frantei. Banal? La prima vedere asa pare, insa reteta ascunde mai multi pasi inediti. Plus ca reteta este excelenta pentru o seara rece de iarna.
Luni, 06.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" a poposit iar in Transilvania, acolo unde o localnica, Anica, va pregati o varza cu carne - metoda traditionala.
Luni, 06.12.2010, 00:00Don Mariano, specialistul canalului Euforia TV in peste si fructe de mare, propune astazi o reteta de calamar umplut cu orez si cu legume.
Luni, 06.12.2010, 00:00Marian, bucatarul-sef al restaurantului Michele din Bacau prezinta pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta de friptura de porc.
Luni, 06.12.2010, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Michele din Bacau, a pregatit o reteta de file de pangasius cu parmezan si salata de cartofi, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00Sammy Babou, bucatar la restaurantul "Le Cantine de Nicolai" prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de la Euforia tv, o reteta simpla si gustoasa de lup de mare cu sos pesto.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a pregatit o salata de cartofi fierti in propria coaja, alaturi de bacon si mazare.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Ti-e foame, vrei sa mananci ceva usor si hranitor? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Bucatarul Nelu de la Complex Elisa din judetul Calarasi pregateste in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia tv, o reteta de muschi de vita, scaldat intr-un aromat sos de lamaie.
Joi, 02.12.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia tv a ajuns si in Serbia, acolo unde invatam cum se prepara un fel de mancare vegetarian al acestei tari: sarmalute vegetale din frunze de sfecla.
Luni, 29.11.2010, 00:00In perioada postului ce poate pica mai bine decat o reteta de musaca vegetala?
Sambata, 27.11.2010, 00:00Kebabul de peste este o specialitate turceasca putin cunoscuta in Romania, in comparatie cu kebabul clasic, din alte tipuri de carne. Prepararea lui este simpla, rapida iar reteta este sanatoasa, gratie alimentelor folosite si a metodelor de gatire.
Duminica, 21.11.2010, 00:00Soia si produsele de soia sunt printre alimentele cele mai iubite de catre vegetarieni si de catre cei care tin post acum, in aceasta perioada. Preparatul de astazi este unul de tip cald, o salata cu snitele de soia. Pofta buna!
Joi, 18.11.2010, 00:00Tauflik este un fel de mancare turcesc traditional, inedit, gustos si vegetarian, potrivit pentru cei care tin post in aceasta perioada.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00Din 15 noiembrie s-a intrat in Postul Craciunului, moment in care multe gospodine se apuca sa gateasca conforma cerintelor specifice. Astazi, Nicolai, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de la Euforia TV si invitatul sau, bucatarul-sef Nicolaie, de la Restaurantul Albert, pregatesc un deset de mere coapte.
Marti, 16.11.2010, 00:00Chef Cezar a pregatit la emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o noua reteta pe baza de fructe de mare. De aceasta data o supa insa, plina de legume.
Sambata, 06.11.2010, 00:00Starul televiziunii americane Oprah Winfrey si-a anuntat deja ultimul sezon al emisiunii sale-Sezonul 25. Lansata la nivel national in 1986, emisiunea "Oprah Winfrey" este vizionata de circa 42 milioane de oameni in fiecare saptamana in Statele Unite. De aproape 5 ani, poate fi urmarita si in Romania pe canalul Euforia TV
Miercuri, 03.11.2010, 00:00Jakob Haussman, gazda uneia dintre cele mai complete emisiuni de cooking din Romania, la Euforia TV, a fost pentru 2 zile mentorul gastronomic al colegilor din Intact Media Grup si al prietenilor acestora din industria media.
Sambata, 23.10.2010, 00:00Andreea Popescu a povestit clipele de groaza care i-au lasat chipul brazdat de cicatrici.
Luni, 18.10.2010, 00:00O reteta cipriota traditionala foarte simpla, Afelia, pe baza de carne de porc, prezentata in turneul european al emisiunii "Arome Mediteraneene", difuzata de Euforia TV.
Sambata, 16.10.2010, 00:00Laura Calder, prezentatoarea emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de la Euforia TV, a pregatit oua coapte in forme - o reteta speciala, cu arome fine date de somon si de trufa. E un preparat excelent fie pentru un mic dejun savuros, fie pentru momentele in care avem oaspeti si dorim sa-i impresionam cu orice chip.
Joi, 14.10.2010, 00:00Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.
Duminica, 10.10.2010, 00:00Cornel, bucatar-sef la restaurantul Zen Sushi din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine o supa spicy asiatica, de inspiratie sud-coreeana.
Sambata, 09.10.2010, 00:00De azi, de la ora 20:00, ai "Barbati pe banda rulanta", numai la Euforia TV.
Miercuri, 15.09.2010, 00:00Din bucataria franceza vine astazi reteta de chec sarat, plin de masline si de bacon, excelent ca si gustare.
Vineri, 03.09.2010, 00:00Stifado este unul din cele mai importante preparate din bucataria greceasca si cipriota, iar astazi invatam cum sa-l preparam si in casele noastre. Este un fel de mancare foarte gustos si hranitor, recomandat in special pentru serile friguroase de toamna sau de iarna.
Joi, 02.09.2010, 00:00Sosul bechamel este un clasic al bucatariei franceze, dar si mondiale. E folosit si ca sos de sine statator, dar e util si ca baza pentru alte zeci de sosuri derivate sau preparate ale bucatariei franceze.
Miercuri, 01.09.2010, 00:00Pui cu sampanie - o reteta frantuzeasca oferita de Euforia TV, aproape incredibila prin metodele de preparare, insa una care ii va impresiona si pe cei mai aprigi critici culinari! Si da, poti si tu prepara acasa asa ceva, insa cu multa, multa rabdare.
Marti, 31.08.2010, 00:00