Antena Căutare

Articole despre kenwood

Rețetă de risotto cu ciocolată și banane caramelizate by Chef Samuel. Cum incluzi romul pentru un plus de savoare

Rețetă de risotto cu ciocolată și banane caramelizate by Chef Samuel. Cum incluzi romul pentru un plus de savoare

Chef Samuel a gătit rețetă de risotto cu ciocolată ș banane caramelizate în ediția Hello Chef din 9 noiembrie 2024. Iată care e secretul bucătarului pentru un preparat delicios.

Luni, 11.11.2024, 17:10
Rețeta de lava cake pregătită de chef Roxana Blenche. Secretul bucătarului pentru o cremă extrem de fină

Rețeta de lava cake pregătită de chef Roxana Blenche. Secretul bucătarului pentru o cremă extrem de fină

În ediția de Hello Chef de sâmbătă, 1 noiembrie 2024 chef Roxana Blenche a făcut o rețetă de lava cake cu o cremă fină și delicioasă de ciocolată, cu ajutorul robotului de bucătărie kMix de la Kenwood.

Vineri, 08.11.2024, 14:11
Cum a pregătit chef Roxana Blenche tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood: „Este mâna mea dreaptă în bucătărie!”

Cum a pregătit chef Roxana Blenche tort mușuroi cu ajutorul robotului Kenwood: „Este mâna mea dreaptă în bucătărie!”

În ediția de Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024, chef Roxana Blenche a pregătit o rețetă de tort mușuroi, cu ajutorul robotului de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.

Vineri, 25.10.2024, 16:44
Rețeta poale-n brâu by chef Roxana Blenche. Trucul bucătarului pentru a frământa și dospi aluatul foarte rapid

Rețeta poale-n brâu by chef Roxana Blenche. Trucul bucătarului pentru a frământa și dospi aluatul foarte rapid

În cea mai recentă ediție Hello Chef, Roxana Blenche a preparat poale-n brâu, ajutată de robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.

Marti, 15.10.2024, 11:17
Secretele unui Zabaione perfect. Samuel Le Torriellec, inspirat de această cremă la Hello Chef

Secretele unui Zabaione perfect. Samuel Le Torriellec, inspirat de această cremă la Hello Chef

Zabaione (sau zabaglione, cum mai este cunoscut în Italia) este un desert clasic italian, apreciat pentru textura sa fină, spumoasă și gustul delicat de vin dulce sau lichior. Această cremă aerată, realizată din doar câteva ingrediente simple, pare la prima vedere ușor de făcut, însă prepararea ei corectă necesită atenție la detalii și câteva tehnici speciale. Samuel Le Torriellec le-a prezentat la Hello Chef!

Vineri, 20.09.2024, 13:48
x