În ediția din 8 martie 2025 a emisiunii Hello Chef de la Antena 1, Chef Roxana Blenche a pregătit cea mai bună rețetă de prăjitură Albinița, exact cum o făceau bunicile, cu foi cu miere. Descoperă ce secret a folosit pentru a obține o cremă perfectă.
În ediția din 22 februarie a emisiunii Hello Chef de la Antena 1, Chef Samuel Le Torrelliec a pregătit o delicioasă rețetă de choux cu înghețată de vanilie și sos de ciocolată. Descoperă ce secret a folosit în bucătărie.
În ediția de Hello Chef din 7 decembrie 2024, chef Roxana Blenche a arătat cât de ușor poți face aluatul de lipii cu ajutorul robotului Kenwood Go.
În ediția de Hello Chef din 23 noiembrie 2024, chef Roxana Blenche a exemplificat utilitatea robotului de bucătărie compact de la Kenwood, MultiPro Go.
Chef Samuel a gătit rețetă de risotto cu ciocolată ș banane caramelizate în ediția Hello Chef din 9 noiembrie 2024. Iată care e secretul bucătarului pentru un preparat delicios.
În ediția de Hello Chef de sâmbătă, 1 noiembrie 2024 chef Roxana Blenche a făcut o rețetă de lava cake cu o cremă fină și delicioasă de ciocolată, cu ajutorul robotului de bucătărie kMix de la Kenwood.
În ediția de Hello Chef sezonul 8 din 19 octombrie 2024, chef Roxana Blenche a pregătit o rețetă de tort mușuroi, cu ajutorul robotului de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.
În cea mai recentă ediție Hello Chef, Roxana Blenche a preparat poale-n brâu, ajutată de robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.
Zabaione (sau zabaglione, cum mai este cunoscut în Italia) este un desert clasic italian, apreciat pentru textura sa fină, spumoasă și gustul delicat de vin dulce sau lichior. Această cremă aerată, realizată din doar câteva ingrediente simple, pare la prima vedere ușor de făcut, însă prepararea ei corectă necesită atenție la detalii și câteva tehnici speciale. Samuel Le Torriellec le-a prezentat la Hello Chef!