Vacanța și zilele toride de vară au ajuns și în România. O combinație delicioasă de arome este perfectă pentru zilele de relaxare pe plajă.
Marti, 25.06.2024, 11:21A fost descoperită cea mai bună soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus. Dacă vă doriți să arătați impecabil la plajă, nu e nevoie să apelați la medicamente minune, ci un simplu fruct vă poate scăpa de kilogramele nedorite, notează Antena Stars.
Vineri, 29.06.2018, 09:38Am descoperit cea mai bună soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus. Dacă vă doriți să arătați impecabil la plajă, noi vă spunem ce trebuie să faceţi. Și nu e nevoie să apelați la medicamente minune, ci un simplu fruct vă poate...
Vineri, 29.06.2018, 08:40Apa, sucul, berea si. lamaia Da, lamaia e de baza vara si, ca si bauturile, este printre cele mai cautate produse in magazine mai ales pe caldura asta. Lipseste de pe unele rafturi, nu si din cocktailul de la terasa. Pe canicula, limonada e vedeta in meniuri.
Marti, 07.08.2012, 22:28Iata o varianta mai delicioasa, cu arome exotice, pentru friptura de porc!
Sambata, 28.04.2012, 00:00Un desert deosebit de bun si, mai ales, racoritor. Timp de preparare: 15 minute.
Joi, 05.04.2012, 00:00Poti da o savoare in plus acestor prajiturele presarandu-le cu coaja de lime caramelizata.
Luni, 02.01.2012, 00:00O versiune a desertului clasic stropit cu lamaie, aceasta contine mici bucati de ghimbir confiat ascunse inauntrul prajiturii cu lime si nuca de cocos.
Vineri, 21.10.2011, 00:00Chef Cezar si Natalia pregatesc o delicioasa cheese cake cu lime. Preparare: Se face prima oara baza prajiturii - se topeste putin unt intr-o tigaie, se storc doua lamai verzi, apoi, intr-un bol se toarna 200 grame de biscuiti pisati marunt si se...
Vineri, 24.06.2011, 13:12Cei de la revista Good Food iti recomanda o supa racoritoare si picanta, numai buna pentru zilele de post.
Marti, 05.04.2011, 00:00Iti place carnea frageda de porc si vrei sa incerci o reteta noua, internationala? Fetele de la Good Food Romania iti propun sa le gatesti in stil mexican, marinate in suc de lime si ardei iute.
Sambata, 05.02.2011, 00:00Dovleacul este un ingredient foarte ofertant, mai ales acum, cand e in sezon. Daca ai cumparat o cantitate prea mare, o idee buna este sa-i coci, sa-i faci piure si sa-i congelezi in pungi de cate o portie.
Joi, 21.10.2010, 00:00Reteta de cotlete este perfecta pentru o iesire la gratar. Cine nu a vazut-o in editia de aprilie a revistei Good Food si a ratat astfel o friptura delicioasa de 1 mai, este sfatuit sa nu mai amane si sa caute ocazia prepararii unui astfel de festin.
Luni, 03.05.2010, 00:00