Piftia este preparatul preferat de mulți români în perioada sărbătorilor de iarnă, dar puțini știu care este de fapt rețeta tradițională de piftie și secrete pentru reușita ei.
Miercuri, 16.12.2020, 11:14Piftia este preparatul preferat de mulți români în perioada sărbătorilor de iarnă. Vezi care este ingredientul secret pentru închegarea ei.
Miercuri, 16.12.2020, 10:45Este sărbătoare astăzi! În biserici se fac slujbe pentru cei care nu mai sunt printre noi. De Sâmbăta morţilor sau Moşii de iarnă, cum se mai spune, sunt pregătite fel de fel de bucate care vor fi împărţite celor credincioşi. Gospodinele...
Sambata, 22.02.2020, 09:05Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, un antrenament în funcție de masă de Crăciun: cârnați, piftie, sarmale și cozonac.
Marti, 24.12.2019, 08:30Nelipsită de pe masa sărbătorilor de iană și nu numai, delicioasa piftie de porc, este mult mai gustoasă preparată în casă, după rețeta veche din stăbuni.
Joi, 19.12.2019, 09:31Răci, răcituri sau piftie! Indiferent de denumire, reţeta este aceeaşi: Bucăţi de porc, legume, dar mai ales răbdare. Multă răbdare. O dată pentru a fierbe la foc mic ingredientele, a doua oară pentru a aştepta să se întărească.
Vineri, 04.01.2019, 17:44Răci, răcituri sau piftie! Însă, indiferent de denumire, reţeta este aceeaşi. Bucăţi de porc, legume, dar mai ales răbdare. Multă răbdare. O dată pentru a fierbe la foc mic ingredientele, a doua oară pentru a aştepta să se întărească....
Vineri, 04.01.2019, 16:47Nicio masă de Revelion nu este completă fără piftia de porc! „Răcitură”, cum o numesc moldovenii sau „aitură”, pentru ardeleni, piftia, felul de mâncare care se pregăteşte pentru noaptea dintre ani, este reinventată şi pentru clienţii mai pretenţioşi. Aspicul din meniu poate fi gătit doar cu legume sau cu fructe de mare şi fură ochii chiar şi străinilor din marile restaurante.
Duminica, 30.12.2018, 19:53Masa de Crăciun. Rețetă piftie de porc răcituri. Bucatele alese pentru pregătirea mesei de Crăciun joacă un rol destul de important. Piftia Răcitura de porc nu poate lipsi. Iată o rețetă care te poate ajuta să faci cea mai gustoasă și închegată piftie răcitură
Miercuri, 12.12.2018, 13:01Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Duminica, 24.12.2017, 09:10Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Duminica, 24.12.2017, 08:54Gelatina este un produs 100% natural. Desigur, nu ne referim la cea "în plic", pe care o cumpărăm din magazine. Ci la cea obţinută clasic, prin fierberea oaselor şi a anumitor bucăţi de carne.
Miercuri, 28.09.2016, 20:09Mihail Dobre are 49 de ani şi a venit la emisiune pentru a arăta că poate, mai ales că soţia i-a spus că suferă de “apărut la TV”. A reuşit sau nu?
Luni, 19.09.2016, 22:55Mihail Dobre are 49 de ani şi a venit la emisiune pentru a arăta că poate, mai ales că soţia i-a spus că suferă de “apărut la TV”. A reuşit sau nu?
Luni, 19.09.2016, 20:22O gospodină cu experienţă din Bucureşti dezvăluie care este greşeala pe care nu trebuie să o facem pentru ca piftia să tremure ademenitor şi invitaţii să o savureze cu cea mai mare plăcere
Vineri, 11.12.2015, 07:56Sfarsitul de septembrie vine de fiecare data in Gorj cu Festivalul Raciturilor. Si poate nu este intamplator, caci prin partile locului nu poate fi inchipuita masa de om gospodar fara o strachina cu racituri, cateva sarmalute aburinde, o bucata zdravana de malai (o paine gustoasa preparata din faina de porumb), ardei iute si tuica cu multe, multe focuri. Radu Ciobanu, presedintele ANTREC Gorj, avea sa declare ca, in urma cu doi ani, cand lansa prima editie a Festivalului Piftiilor, nu anticipase succesul pe care il va avea.
Marti, 27.09.2011, 00:00Castelul Bran va fi, timp de doua zile, cuprins de frenezia sarbatorii de Halloween. Sambata, 30 octombrie, va fi singura noapte din an cand cheile se vor rasuci singure in usi, dezvaluind castelul cautatorilor de comori si iubitorilor de mistere.
Vineri, 29.10.2010, 00:00Branza de burduf, caltabos, carnati afumati, piftie sau placinte, toate preparate dupa retete traditionale. Cu astfel de produse i-au asteptat negustorii pe cei care au venit la Targul Slow Food, organizat in centrul Brasovului. Localnicii si turistii...
Luni, 31.05.2010, 12:50