Ediția din 15 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand ne prezintă o rețetă de iarnă, tocană cu foietaj la cuptor.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă de paste cremoase cu sos de legume și parmezan. ”Sunt paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi, puțin mai acrișoare și fără carne.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Paste cu legume”. ”Paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi. După ce fierb pastele în...
În ediția din 19 septembrie, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit clătite sărate, care conțin făină de secară, somon, șuncă, lămâie, dar și alte ingrediente delicioase Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat deosebit și delicios.
În ediția din 7 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit pâine pentru hot dog, care conține ouă, făină, sare, zahăr, drojdie, lapte și apă. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat...
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mousse de ficat".
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mouse de ficat".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, ceapă, oregano, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pește la abur”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă senegaleză de pui cu ceapă și măsline.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos de soia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui senegalez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
La cererea matinalilor, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Gravlax.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține somon, fenicul, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gravlax”.
Așa cum ne-am obișnuit deja, Chef Nicolai Tand ne oferă idei de rețete foarte interesante pe care le prepară în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre acestea fiind rețetă de rulouri din andive cu șuncă gratinate cu sos bechamel și parmezan.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ouă, andive, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tortilla de patatas”.
Chef Nicolai Tand, așa cum ne-a obișnuit, prepară în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una ci două sau chiar trei rețete delicioase, folosind la ele și ingredientele rămase de la alte preparate, așa cum este cazul și acestei rețete de chiftele din pește cu sos de maioneză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de șnițel de pui cu orez cremos.