Ediția din 27 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit păstrăv la cuptor pe pat de couscous. Iată ce ingrediente a folosit!
Ediția din dată de 4 octombrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit pește cu piure de conopidă, sfeclă și spanac by Dumitrescu. Iată ce ingrediente conține, dar și cum a...
În ediția din 27 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Bouillabaisse". ”Este o rețeță grecească la care se folosește șapte pești sau minim trei pești. Este un fel...
În a 24-a ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi s-au duelat în bucătărie pentru o nouă amuletă.
O rețetă complexă pe bază de pește doradă și fructe de mare, prezentată în platoul îndrăgitei emisiuni culinare ”Chefi la cuțite”: File de doradă marocan cu coriandru fresh și creveți.
Pentru iubitorii preparatelor cu pește o interesantă Rețetă de pește la cuptor cu muraturi și brânză sărată.
Îți place peștele și ești în pană de idei cum să-l gătești? Nimic mai simplu și rapid decât rețeta Pește cu morcovi la tigaie!
Dacă adori preparatele cu pește, dar și fructele de mare, această combinație de dorada prăjită, cu midii în sos de unt și lemongrass, va fi la mare căutare printre meniurile tale.
Pentru iubitorii de pește, o rețetă de poveste: „File de șalău cu morcovi sotați și sos de lămâie”.
Ce poate fi mai gustos în materie de pește, decât un File de biban de mare cu cartofi noi și sos veloute?
Ingrediente 1 kg file de crap 150 g pătrunjel proaspăt 250 g ardei roșu 250 g ardei kapia 650 g roșii cherry 300 g usturoi 2 ardei iuți(1 verde și 1 roșu) 500 ml de vin alb sec 500 ml ulei...