În ediția din 12 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit o rețetă interesantă de rulouri din vrăbioară de vită cu jambon și omletă pe pat de cartofi.
În ediția din 12 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit rulouri de vită servite cu legume la abur. ”Carnea o vom bate bine, ca la șnițel, după care o să venim, peste carne, cu o bucată de jambon. Voi mai...
În ediția din 11 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit mai multe rețete culinare printre care și rețeta de Parmentier de vită cu ciuperci.
În ediția din 11 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit Parmentier de vită cu ciuperci. ”Pentru a da gust preparatului final pun într-o tigaie ceapă tocată, puțin praz, usturoi, ulei de măsline și...
În ediția din 23 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit pește în stil african, fructe de mare cu pormub și roșii cu vinete la cuptor.
În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită.
În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită: "Supa am făcut-o din carne de vită, apoi am pus usturoi, ghimbir, ceapă, ceapă...
În ediția din 14 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit mai multe rețete culinare una dintre acestea fiind o delicioasă rețetă mămăliguță la cuptor cu ragu de pui.
În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit o rețetă Mămăliguță la cuptor cu ragu de pui, o rețetă de Involtini de zucchine cu ciuperci și carne de pui, dar și o rețetă de...
În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit ca o rețetă de Paste Carbonara și o rețetă de Somon în sos de mongole cu roșii și cu tahini, dar un tiramisu de fistic.
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Tort Norișor acrișor, cu cremă de lămâie și bezea caramelizată.
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Norișor acrișor. ” Este vorba despre un pandișpan cât se poate de simplu cu 10 ouă, 10 linguri de zahăr, 10 linguri de unt topit...
În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de desert, dar nu orice desert, ci un Tort Limoncello.
În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Tort Limoncello. ” Este compus dintr-un blat pufos, o cremă de vanilie, fructe, mai precis afine, se potrivesc foarte bine cu crema de...
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de sorbet de căpșuni cu spumă de căpșuni și pișcoturi.
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Am făcut un sirop de apă cu zahăr brun, l-am lăsat un pic să se reducă, iar atunci când am oprit...
În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă interesantă de ceafă de porc în sos delicios la cuptor.
În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit ceafă de porc la cuptor. ”Ceafa de porc o voi bagă la cuptor cam 3 - 4 ore. Îi voi face și un sos în care voi pune...
În ediția din 27 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit degetele romanesti
În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare: Cruciulițe din aluat cu arpacaș fiert.
În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare. Ca ingrediente de bază se folosesc grâu, zahăr, coajă de lămâie, zahăr vanilat,...
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra@hypnoticfoodie, invitata din bucătărie de astăzi a pregătit două preparate absolut delicioase: Jelly shots de căpșuni și Spanakopita.
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o ciorbă de salată. ”E foarte faină. În loc de slănină am pus un pic de șuncă de porc. E foarte bună. Am pus și...
În ediția din 18 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Ana Maria Cuzdrioreanu a pregătit tocăniță de fructe de mare. ”Voi face o tocăniță cu cartofi natur, creveții, midii, calamari și caracatiță”, a spus aceasta.
În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și rețeta de salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce.
În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Orez cu cremă de linte. ”În crema de linte voi pune și niște vinete, conopidă fiartă, ceapă, usturoi, cartofi dulci....
În ediția din 5 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Chiftele turcești. ”La chiftele voi folosi carne tocată, condimente turcești, ceapă, ardei, pătrunjel, usturoi, ardei,...
În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic.
În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
În ediția din 25 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o minunată rețetă de tort cu ciocolată albă și fistic.
În ediția din 25 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat un tort: "Orice tort are nevoie și de un blat pe care se răsfață crema. Aveți...
În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
În ediția din 11 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ștrudelul "Paradisul merelor". ”Pentru ștrudelul cu mere am ales un aluat mai special, și anume un aluat pentru croasant. Mai...
În ediția din 10 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat o rețetă de supă cremă de ardei capia, de post.
În ediția din 10 marie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, prepară supă de ardei capia. ”Astăzi voi face o supă de ardei capia. La un kilogram de ardei capia am folosit un cartof...
În ediția din 22 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Obrăjori de vită". ”Carnea de obraz de vițel o voi fierbe, cam trei ore, în vin, cu ceapă, morcov, cimbrișor și stoc de pui....
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
În ediția din 9 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Cod în alge. ”Voi învârti cod în alge pe care le voi fierbe. Apoi voi face un sos pe bază de midii cu aromă de...
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Saltimbocca de vițel. ”Vom folosi carne de vițel, pe care o tăiem foarte fin. O batem un pic, ca și pe un...
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza și focaccia. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de semola, apă, sare, drojdie, sos de roșii, ulei de măsline,
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie,...
În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de piept de rață cu chipsuri de păstârnac și parmezan pe care a denumit-o ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”.
Ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”. Iar ingredientele de bază folosite au fost...
În ediția din 14 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit ”Plăcintă cu dovleac”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină, ouă, iaurt, dar și alte ingrediente. ”Vreau să fac o...
În ediția din 9 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă inedită și foarte interesantă de pâine, pe care a denumit-o ”Pâinea lui Moș Crăciun”. Este un preparat de iarnă și de sărbătoare cu gust dulce și fructat.