În ediția din 12 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit o rețetă interesantă de rulouri din vrăbioară de vită cu jambon și omletă pe pat de cartofi.
Marti, 12.07.2022, 17:54În ediția din 12 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit rulouri de vită servite cu legume la abur. ”Carnea o vom bate bine, ca la șnițel, după care o să venim, peste carne, cu o bucată de jambon. Voi mai...
Marti, 12.07.2022, 12:04În ediția din 11 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit mai multe rețete culinare printre care și rețeta de Parmentier de vită cu ciuperci.
Luni, 11.07.2022, 19:13În ediția din 11 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit Parmentier de vită cu ciuperci. ”Pentru a da gust preparatului final pun într-o tigaie ceapă tocată, puțin praz, usturoi, ulei de măsline și...
Luni, 11.07.2022, 12:00În ediția din 23 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit pește în stil african, fructe de mare cu pormub și roșii cu vinete la cuptor.
Joi, 23.06.2022, 08:36În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită.
Miercuri, 15.06.2022, 15:13În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită: "Supa am făcut-o din carne de vită, apoi am pus usturoi, ghimbir, ceapă, ceapă...
Miercuri, 15.06.2022, 12:06În ediția din 14 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit mai multe rețete culinare una dintre acestea fiind o delicioasă rețetă mămăliguță la cuptor cu ragu de pui.
Marti, 14.06.2022, 13:47În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit o rețetă Mămăliguță la cuptor cu ragu de pui, o rețetă de Involtini de zucchine cu ciuperci și carne de pui, dar și o rețetă de...
Marti, 14.06.2022, 12:11În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit ca o rețetă de Paste Carbonara și o rețetă de Somon în sos de mongole cu roșii și cu tahini, dar un tiramisu de fistic.
Luni, 13.06.2022, 12:04În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Tort Norișor acrișor, cu cremă de lămâie și bezea caramelizată.
Vineri, 03.06.2022, 16:01În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Norișor acrișor. ” Este vorba despre un pandișpan cât se poate de simplu cu 10 ouă, 10 linguri de zahăr, 10 linguri de unt topit...
Vineri, 03.06.2022, 12:03În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de desert, dar nu orice desert, ci un Tort Limoncello.
Vineri, 20.05.2022, 14:29În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Tort Limoncello. ” Este compus dintr-un blat pufos, o cremă de vanilie, fructe, mai precis afine, se potrivesc foarte bine cu crema de...
Vineri, 20.05.2022, 12:01În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de sorbet de căpșuni cu spumă de căpșuni și pișcoturi.
Miercuri, 18.05.2022, 16:47În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Am făcut un sirop de apă cu zahăr brun, l-am lăsat un pic să se reducă, iar atunci când am oprit...
Miercuri, 18.05.2022, 12:05În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă interesantă de ceafă de porc în sos delicios la cuptor.
Marti, 17.05.2022, 16:54În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit ceafă de porc la cuptor. ”Ceafa de porc o voi bagă la cuptor cam 3 - 4 ore. Îi voi face și un sos în care voi pune...
Marti, 17.05.2022, 12:00În ediția din 27 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit degetele romanesti
Miercuri, 27.04.2022, 12:15În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare: Cruciulițe din aluat cu arpacaș fiert.
Vineri, 22.04.2022, 15:49În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare. Ca ingrediente de bază se folosesc grâu, zahăr, coajă de lămâie, zahăr vanilat,...
Vineri, 22.04.2022, 12:19În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra@hypnoticfoodie, invitata din bucătărie de astăzi a pregătit două preparate absolut delicioase: Jelly shots de căpșuni și Spanakopita.
Joi, 21.04.2022, 12:05În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o ciorbă de salată. ”E foarte faină. În loc de slănină am pus un pic de șuncă de porc. E foarte bună. Am pus și...
Miercuri, 20.04.2022, 12:01În ediția din 18 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Ana Maria Cuzdrioreanu a pregătit tocăniță de fructe de mare. ”Voi face o tocăniță cu cartofi natur, creveții, midii, calamari și caracatiță”, a spus aceasta.
Luni, 18.04.2022, 12:00În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și rețeta de salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce.
Miercuri, 06.04.2022, 13:39În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Orez cu cremă de linte. ”În crema de linte voi pune și niște vinete, conopidă fiartă, ceapă, usturoi, cartofi dulci....
Miercuri, 06.04.2022, 12:05În ediția din 5 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Chiftele turcești. ”La chiftele voi folosi carne tocată, condimente turcești, ceapă, ardei, pătrunjel, usturoi, ardei,...
Marti, 05.04.2022, 12:01În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic.
Luni, 28.03.2022, 14:24În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
Luni, 28.03.2022, 12:04În ediția din 25 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o minunată rețetă de tort cu ciocolată albă și fistic.
Vineri, 25.03.2022, 16:28În ediția din 25 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat un tort: "Orice tort are nevoie și de un blat pe care se răsfață crema. Aveți...
Vineri, 25.03.2022, 12:01În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
Miercuri, 16.03.2022, 13:10În ediția din 11 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ștrudelul "Paradisul merelor". ”Pentru ștrudelul cu mere am ales un aluat mai special, și anume un aluat pentru croasant. Mai...
Vineri, 11.03.2022, 12:13În ediția din 10 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat o rețetă de supă cremă de ardei capia, de post.
Joi, 10.03.2022, 12:43În ediția din 10 marie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, prepară supă de ardei capia. ”Astăzi voi face o supă de ardei capia. La un kilogram de ardei capia am folosit un cartof...
Joi, 10.03.2022, 12:02În ediția din 22 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Obrăjori de vită". ”Carnea de obraz de vițel o voi fierbe, cam trei ore, în vin, cu ceapă, morcov, cimbrișor și stoc de pui....
Marti, 22.02.2022, 12:01În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
Luni, 21.02.2022, 17:52În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
Luni, 21.02.2022, 08:24În ediția din 9 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Cod în alge. ”Voi învârti cod în alge pe care le voi fierbe. Apoi voi face un sos pe bază de midii cu aromă de...
Miercuri, 09.02.2022, 12:07În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Saltimbocca de vițel. ”Vom folosi carne de vițel, pe care o tăiem foarte fin. O batem un pic, ca și pe un...
Marti, 08.02.2022, 12:03În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza și focaccia. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de semola, apă, sare, drojdie, sos de roșii, ulei de măsline,
Joi, 03.02.2022, 13:41În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
Joi, 03.02.2022, 10:05În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 20:11În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 08:34Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.
Miercuri, 22.12.2021, 15:44Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie,...
Miercuri, 22.12.2021, 12:08În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de piept de rață cu chipsuri de păstârnac și parmezan pe care a denumit-o ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”.
Joi, 16.12.2021, 19:06Ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”. Iar ingredientele de bază folosite au fost...
Joi, 16.12.2021, 11:52În ediția din 14 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit ”Plăcintă cu dovleac”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină, ouă, iaurt, dar și alte ingrediente. ”Vreau să fac o...
Marti, 14.12.2021, 11:55În ediția din 9 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă inedită și foarte interesantă de pâine, pe care a denumit-o ”Pâinea lui Moș Crăciun”. Este un preparat de iarnă și de sărbătoare cu gust dulce și fructat.
Joi, 09.12.2021, 17:48