Ediția din 9 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pâinea lui Moș Crăciun”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină, maya, caise...
În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
În ediția din 29 noiembrie 2021, ediție aniversară a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat rețeta proprie de tort Pavlova cu frișcă și căpșuni.
În ediția din 29 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat ”Pavlova”, un desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: albușuri de ou, zahăr pudră fără amidon,...
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Aripioare rebele”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos barbeque, muștar, miere, gutui, chimen, dar și alte ingrediente...
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. Rețeta este rapidă și gustoasă, poate fi preparată pentru una dintre mesele principale ale zilei.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. ”Fac o cremă de cartofi cu praz și ulei de măsline, iar în loc de crutoane de pâine o să...
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...
În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de dovleac copt cu cartofi pai și salsa de sfeclă cu gutui și mere coapte pe care a denumit-o ”Dovleac magic”
În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Dovleac magic”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit mere, cartofi, dovleac, gutui, sfeclă roșie și semințe de dovleac....
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, un tiramisu fără ouă. Este vorba de rețeta de tiramisu cu cremă de mascarpone și fructe de pădure pe care Vlăduț a denumit-o “Tiramisu Magic”.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, tiramisu fără ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: pișcoturi speciale de tiramisu, cafea,...
În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă de fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă, pe care a denumit-o ”Pupici de weekend”.
În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit pupici de weekend. Rețeta conține făină, nuci, alune, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului bucătar de...
În ediția din 23 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă cu parfum de toamnă și anume, o rețetă de coaste de porc cu cartofi și gogoșari murați la cuptor. Rețeta conține gogoșari, cartofi, coaste, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 23 septembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit scăricică cu parfum de toamnă. Rețeta conține gogoșari, cartofi, coaste, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului bucătar de la Super Neatza pentru un preparat deosebit de delicios.
În ediția din 21 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de paste cu antricot de vită. Carnea va fi gătită la foc încet tăiată în bucățele mici.
În ediția din 30 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată din mai multe tipuri de fructe cu două tipuri de brânzeturi, dar și un dressing delicios.
În ediția din 30 august 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de fructe cu două brânzeturi, care conține că ingrediente mere, pere, pepene roșu, nectarine, pudra de fistic, struguri, brânză cu mucegai, parmezan, mure, prune, afine, pepene galben, banane, smochine, cornet, struguri roșii, struguri albi, mango, ulei de mango, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".
În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Marian Duță, alături de Oana Iliescu, ne învață o rețetă de paste delicioase.
În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.