În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Vlăduț, bucătarul emisiunii a a fost invitat și influencerul Leoo Dumitru care a preparat o rețetă de cotlet de porc cu sos de brânzeturi și cartofi striviți.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, este mai mult decât ideală această rețetă de spaetzle cu ciuperci și sos de brânzeturi!
Chiftelele sunt apreciate de toți consumatorii preparatelor din carne, însă sosurile cu care sunt combinate le poate înnobila gustul delicios.
Se știe că piureul de cartofi este bun proaspăt, iar reîncălzit își pierde gustul. Dar nu trebuie aruncat, ci introdus în diverse preparate precum aceste delicioase Bulete de cartofi cu sos de brânzeturi.
Gustoase și foarte sățioase, aceste vinete umplute și servite cu sos de brânzeturi, potrivite pentru un prânz, sau o cină în familie!
Pe principiul că orice friptură este și mai delicioasă dacă este însoțită și de o garnitură și un sos gustos și cremos, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Muşchiuleţ magic", adică Mușchiuleț de porc cu cartofi copți, broccoli și sos de brânzeturi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune, pentru deliciul de peste zi, rețeta Găluște cu sos de cașcaval, o nebunie de preparat, ușor de realizat, cu ingrediente puține.
Pentru iubitorii de spanac și brânzeturi, o delicioasă rețetă de gnocchi din spanac cu sos alb și ciuperci.
Ingrediente pentru cartofi noi cu sos de branzeturi: cartofi noi ulei de palmier pt sos iaurt 400 gr branza telemea 200 gr cascaval 200 gr branza tartinabila 200 gr castraveti 300 gr ceapa verde 1 leg marar 1 leg usturoi verde 1 leg...