Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Marti, 02.02.2021, 15:22Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.
Marti, 02.02.2021, 08:38Dacă vă întrebați ce să mai preparați consistent pentru mesele în familie, avem pentru voi o rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Marti, 19.01.2021, 15:28Când arta se împletește cu pasiunea pentru gătit,mâncarea are gust și aspect plăcut, așa cum se poate vedea și în rețeta: Orange chicken, o rețetă de piept de pui pane cu sos de portocale și orez în stil asiatic, prezentată de Radu Ștefan Bănică alături de Ștefan Bănică Junior, la ”Chefi la cuțite”.
Marti, 29.09.2020, 11:11Pieptul de rață, un ingredient aparent pretențios de preparat, este foarte gustos, mai ales asortat cu sosul perfect și garnitură deosebită așa cum reiese și din rețeta: Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale.
Miercuri, 23.09.2020, 09:36Bianca Tică, o tânăra care a slăbit 30 de kilograme s-a prezentat în fața celor trei jurați, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” cu o rețetă de clătite franțuzești cu sos de portocale, renumita rețetă ”Crepes Suzette”.
Joi, 17.09.2020, 10:28Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o combinație inedită de ingrediente, într-un preparat gustos și sățios: File de macrou cu legume sote în sos de portocale.
Marti, 10.09.2019, 22:09Este chiar interesantă combinația acestei rețete: Prepelițe cu orez negru și sos de portocale, poate fi inclusă în meniul unui prânz servit în familie.
Luni, 26.11.2018, 20:02Dacă adori carnea de rață, încearcă această rețetă Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie, plină de savoare și culoare!
Marti, 17.04.2018, 22:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit "Bucurie într-o farfurie".
Joi, 01.03.2018, 08:23Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...
Luni, 09.10.2017, 18:37