Sezonul 14 Chefi la cuțite, care va avea premiera la Antena 1 pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, va aduce momente de colecție și invitați din elita mondială a gastronomiei.
Miercuri, 06.11.2024, 10:55Chef Michel Roux, cunoscut în special pentru că a înfiinţat împreună cu fratele său restaurantul cu stele Michelin Le Gavroche la Londra, a murit la vârsta de 78 de ani, a anunţat joi familia sa, scrie AFP.
Joi, 12.03.2020, 17:55Din ce în ce mai multe obiective turistice din România sunt cotate cu stele Michelin! Asta înseamnă că pot fi vizitate de turişti din aproape 40 de ţări, acolo unde ghidurile Michelin sunt puse în vânzare.
Miercuri, 13.03.2019, 16:26O femeie și-a pierdut viața după ce a mâncat la un restaurant cu o stea Michelin, în Valencia, Spania. Alte 18 persoane sunt în stare gravă, la spital.
Vineri, 22.02.2019, 14:03A renunţat la restaurantele cu stele Michelin şi a venit să lucreze în România! Este povestea unui francez care s-a îndrăgostit de ţara noastră şi s-a mutat în Cluj. Acolo, le pregăteşte românilor reţete sofisticate şi îi învaţă şi pe alţii secretele bucătăriei franţuzeşti.
Marti, 06.11.2018, 21:32A renunţat la restaurantele cu stele Michelin şi a venit să lucreze în România! Este povestea unui francez care s-a îndrăgostit de ţara noastră şi s-a mutat în Cluj. Acolo, le pregăteşte românilor reţete sofisticate şi îi învaţă şi...
Marti, 06.11.2018, 19:36Visul oricărui bucătar este acela de a obţine cât mai multe stele Michelin. Totuşi, puţini sunt cei care ştiu ce sunt acestea.
Vineri, 05.02.2016, 13:11Razvan Alexandru a avut sansa sa lucreze la El Bulli, restaurant de 3 stele Michelin, care a fost desemnat timp de 6 ani cel mai bun restaurant din lume!
Miercuri, 14.11.2012, 21:33Are 38 de ani si detine cel mai mai bun restaurant de tip "french cuisine" din Bucuresti, "La Cantine de Nicolai". Juratul Top Chef, Nicolai Tand, ne marturiseste, cu modestie si veselie, frumusetea meseriei de bucatar.
Miercuri, 31.10.2012, 15:10Francezul Raymond Blanc este probabil unul dintre cei mai importanti bucatari ai planetei si, cu siguranta, singurul caruia i-a reusit performanta de a obtine si de a pastra, pentru el si pentru restaurantul sau, timp de 25 de ani, prestigioasele stele Michelin.
Luni, 11.04.2011, 00:00