Antena Căutare

Articole despre zahar

Mancaruri la care trebuie sa renunti la menopauza

Mancaruri la care trebuie sa renunti la menopauza

Obiceiul de a gati si manca o serie de alimente la o anumita varsta din viata ta nu numai ca poate agrava cateva simptome prezente la menopauza, dar poate creste si riscul de boli post-menopauza.

Marti, 11.05.2010, 00:00
Dieta minune a lui Kylie Minogue

Dieta minune a lui Kylie Minogue

Kylie Minogue este mereu frumoasa si are un corp de invidiat. Cum reuseste asta? Cu o dieta bazata pe consumul de alimente cu indice glicemic scazut.

Vineri, 07.05.2010, 00:00
Vladut a facut la Neatza un tort Diplomat special

Vladut a facut la Neatza un tort Diplomat special

Tortul este unul deosebit si are ingrediente de cea mai buna calitate.

Vineri, 07.05.2010, 00:00
Zaharul, pericolul din bucatarie

Zaharul, pericolul din bucatarie

Aproape ca nu exista produs de pe rafturile magazinelor care sa nu contina zahar. Indiferent daca vorbim de dulciuri, iaurturi, cereale sau chiar anumite sortimente de paine.

Miercuri, 05.05.2010, 00:00
Cat zahar mananci fara sa stii

Cat zahar mananci fara sa stii

Cat zahar ai mancat astazi? O lingurita? Doua? Trei poate? Ai fi surprinsa. Expertii in sanatate si nutritie avertizeaza ca multi dintre noi mancam echivalentul a 46 de lingurte pe zi, si asta fara san e dam seama.

Miercuri, 05.05.2010, 00:00
Daniela: "Razvan nu bea cafea, ci otrava"

Daniela: "Razvan nu bea cafea, ci otrava"

Daniela a baut din cafeaua lui Razvan, din nou absent, pe care a catalogat-o ca fiind otrava.

Marti, 20.04.2010, 08:40
Pericolele zaharului alb

Pericolele zaharului alb

Specialistii spun ca, spre deosebire de miere de exemplu, zaharul nu contine vitamine si minerale iar asta face din el un aliment nerecomandat.

Marti, 20.04.2010, 08:23
Fara Zahar la Acces Direct

Fara Zahar la Acces Direct

Formatia Fara Zahar a fost prezenta la emisiunea prezentata de Madalin Ionescu

Luni, 22.03.2010, 00:00
Cornulete cu tofu

Cornulete cu tofu

Vladutz gateste: Cornulete cu tofu Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute. Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul...

Vineri, 05.03.2010, 10:04
x