Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 12. Cuza și Emi, schimb de experiențe cu Lora și Ghenu. Ce au dezvăluit foștii concurenți Asia Express

În episodul cu numărul 12 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi i-au avut ca invitați pe Lora și Ionuț Ghenu.

colaj-ionu-ghenu-lora-emi-cuza-asia-mai-tarziu Galerie
Lora și Ionuț Ghenu au fost invitați la Asia mai târziu | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

În episodul cu numărul 12 de Asia mai târziu, Lora și Ionuț Ghenu, care au concurat în sezonul 1 al show-ului Asia Express au venit pentru a povesti experiența lor de atunci și pentru a comenta prestațiile concurenților din sezonul 4 Asia Express.

Lora și Ionuț Ghenu nu au venit cu mâna goală ci au adus cu ei câteva dintre amuletele pe care le-au câștigat în competiție. Cuza și Emi au fost încântați să probeze acesoriile care simbolizau câștigul unor jocuri foarte grele.

Lora și Ionuț Ghenu au participat în sezonul 1 Asia Express, obținând locul al patrula, fiind eliminaț înainte de plecarea în Thailanda.

Lora și Ionuț Ghenu au venit la Asia mai târziu cu amuletele câștigate în sezonul 1 Asia Express

„Țineți în mână istorie!”, a glumit Lora, referindu-se la amulete.

Cei doi au fost puși în situația de a spune care echipă cred că ei că va câștiga sezonul 4 de Asia Express.

„Mie îmi place multă lume sezonul ăsta”, a răpuns Lora

„Relu cu Shift. Mi-aș dori să câștige ei”, a răspuns Ionuț Ghenu.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați cu ceară

Cei 4 au mai avut discuții în cadrul episodului 12 de Asia mai târziu, pe care îl poți vedea integral și necenzurat pe AntenaPlay.

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre, în episodul 3 cu Adriana și Maria Speranța, în episodul 4 cu Zarug și Lorelei, iar în episodul 5 cu Connect-R și Shift. În episodul 6 a fost invitată Ruby, în 7 Patrizia Paglieri și Francesco au fost invitați, în episodul 8 Alexandra Ungureanu și mama ei, în episodul 9 invitată a fost JO, în episodul 10 invitatul a fost Florin Ristei, iar în 11 a revenit Zarug.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 11. Zarug, despre momentul care „l-a rupt complet” în timpul competiției: „Te joci pe banii m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x