Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei. Prin ce momente grele a trecut

Competiția și presiunea sezonului 4 Asia Express și-au pus amprenta asupra celor nouă echipe, mai ales asuprea Ancăi Ungureanu. Mama Alexandrei Ungureanu a cedat în cea de-a treia ediție și a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei.

Alexandra Ungureanu și mama ei se țin de mână Galerie
Competiția și presiunea sezonului 4 Asia Express și-au pus amprenta asupra celor nouă echipe, mai ales asuprea Ancăi Ungureanu. Mama Alexandrei Ungureanu a cedat în cea de-a treia ediție și a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei. | Antena 1

Concurenții au avut la dispoziție o noapte pentru a se odihni. Încă de la primele ore ale dimineții, Irina Fodor a fost cea care a dat startul cursei prin intermediul stațiilor pe care cele nouă echipe le au la ele.

Primul lucru pe care l-au făcut participanții a fost să facă autostopul și să caute o mașină care i-ar putea duce la Assos. Unii au avut noroc încă de la primul autovehicul oprit, iar alții și-au încercat norocul oprind mai multe mașini.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Adriana Trandafir si Maria Speranța au fost răsfățate de gazdă. Ce au mâncat concurentele

În timp ce alte echipe își organizau modalitățile strategice, Alexandra Ungureanu și mama ei au avut parte de o discuție aprinsă de la primele ore ale zilei. Anca Ungureanu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, lucru care a îngrijorat-o pe fiica ei.

De ce a izbucnit Anca Ungureanu în lacrimi în ediția trei a sezonului 4 din Asia Express

După ce au plecat din locul în care au stat peste noapte, Alexandra Ungureanu și mama ei au decis să se organizeze pentru a ajunge printre primele echipe la Assos, acolo unde Irina Fodor îi așteaptă.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Se pare că competiția strânsă și presiunea au afectat-o pe Anca Ungureanu, care nu s-a simțit prea bine. Mama artistei a cedat și a izbucnit în lacrimi, fapt care i-a pus câteva semne de întrebare fiicei sale.

"Ce ai, ți-e rău?", a întrebat-o Alexandra Ungureanu.

"Mă dau cu capul de pereți acum. Nu mi-e rău, te rog să mă lași în pace. Nu mai vreau să mai pui nicio întrebare, atât. Te rog să iei decizii, eu cât o să rezist merg după tine. Ideile mele s-au înțepenit. Nu oprește nimeni pe trecere de pietoni, unde ne ducem noi în pustie?", a spus mama artistei.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa de dureri

Concurenta a rămas fără cuvinte după ce și-a văzut mama în starea în care se afla și a încercat să o liniștească: "Păi ne ducem cum ne-am dus în fiecare zi și ne-am descurcat până la urmă."

"Voiam să încerc și eu să mă adun, să îmi dau seama ce fac pentru că eram efectiv în stradă și aveam un blocaj. Îmi era teamă că dacă clachez acolo, acolo rămânem și o să fie de un milion de ori mai greu.", a mai adăugat artista.

Mai mult decât atât, Alexandra Ungureanu a încercat să o întrebe pe mama ei care este problema și de ce plânge, însă fără prea multe rezultate: "Vreau să înțeleg exact cu ce am greșit, pe lângă faptul că te-am adus aici, asta nu se mai poate repara."

"Eram un om la limită, de asta rog să nu mi se interpreteze stările ca un om dezechilibrat psihic, ci un om cu niște trăiri absolut umane.", a spus Anca Ungureanu despre starea ei.

Despre sezonul 4 Asia Express

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 20 septembrie 2021. Ce sunt Nestematele Puterii de pe Drumul Împăraților. Ce avantaje le oferă concurențil... Asia Express, 20 septembrie 2021. Problema de logică care le-a ridicat mari dificultăți concurenților. Ce au avut de făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x