Antena Căutare

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Elwira Petre s-a enervat și a aruncat cu trusa de pictură: „Simțeam că este momentul decisiv”

Ediția 41 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o mulțime de provocări pentru cele trei echipe din semifinală. Presiunea și tensiunile și-au pus amprenta asupra concurenților, mai ales asupra Elwirei Petre, care s-a enervat și a avut o reacție neașteptată.

mihai-petre-elwira-petre-desenează-pe-o-foaie Galerie
Presiunea și tensiunile și-au pus amprenta asupra concurenților, mai ales asupra Elwirei Petre, care s-a enervat și a avut o reacție neașteptată. | Antena 1

Mihai Petre și Elwira sunt cei care au intrat în posesia celui de-al doilea cufăr, care le va decide soarta din competiție. Concurenții au plecat descurajați de la Irina Fodor spre următoarea misiune, lucru care le-a afectat parcursul în cursă.

Echipele au fost nevoite să învețe o frază în limba ebraică și să caute un pictor, care le va da o trusă de desen. Totodată, concurenții au primit sarcina de a desena două dintre clădirile emblematice ale orașului Tel Aviv, Muzeul de Artă Modernă și Wolfson Park.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre, surpriză de proporții mari la autostop. Ce le-a dezvăluit un șofer: „Haios omul”

Emi și Cuza au înțeles rapid ce au de făcut, însă colegii de competiție au întâmpinat câteva dificultăți. Mihai Petre și Elwira nu au mai găsit plicul pe care l-au luat de pictor, motiv pentru care nu au știut ce urmează să se întâmple.

Elwira Petre s-a enervat în semifinala Asia Express - Drumul Împăraților

Faptul că au obținut un cufăr de la Irina Fodor au pus mare presiune pe ei, iar problemele cu care s-au confruntat la proba pictatului au făcut ca situația să devină foarte tensionată în echipa soților Petre.

Elwira a venit cu ideea de a merge în Wolfson Park pentru a-l desena, însă soțul ei nu a fost de acord. Concurenta nu și-a mai putut stăpâni sentimentele, s-a enervat și a aruncat cu trusa de desen pe jos.

„Auzi, știi ce? Relaxează-te acuma. Hai, gata!”, i-a spus Mihai Petre, după ce a văzut reacția partenerei sale.

Citește și: Cum arătau Mihai Petre și Elwira când câștigau competiții de dans împreună. Cei doi impresionau cu grația lor

„Am simțit că o să fie momentul decisiv în care o să ne întoarcem acasă. (...) Eram atât de supărată, iar pentru prima data mi-am pierdut puterea mea de a controla emoțiile”, a spus Elwira Petre.

Concurenții au trecut rapid peste momentul tensionată și au plecat spre Wolfson Park pentru a recupera din timpul pierdut.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Irina Fodor a oferit un cufăr și o echipă riscă eliminarea din competiție... Asia Express, 24 noiembrie 2021. Cine a luat ultimul cufăr de la Irina Fodor în semifinală. O echipă riscă eliminarea...
Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Eliza şi Natanticu, ca şoarecele şi pisica, la începutul relaţiei, așa reiese din descrierea fostei concurente de la Asia Express, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Eliza face dezvăluiri despre primul lor copil, dar și despre cum s-au cunoscut.

Joi, 06.01.2022, 11:22
x